AKTUELNO

Ljubav cveta!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola govorili su o njegovom jučerašnjem polaganju za vozački ispit. Nisu mogli da sakriju osmehe sa lica i koliko su srećni, pa se dotakli i njihove veze.

Motivisala sa ga. Znala sam skoro sve odgovore, a nisam htela da ga ometam, jer sam sigurna u njega. Bio je pod tremom, učili smo, dali smo sve od sebe. Mi smo stigli do vrhunca naše ljubavi. Imamo još nekim planova a nisu za svačije uši - rekla je Miljana.
Miljana je ranije pokazivala sujetu, a tu su promene u pozitivnom smislu! Mnogo mi je pomogla. Nikada nisam kapirao onu rečenicu da pored uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Video sam da joj je stalo da položim. A što se tiče Marije neki su pričali da je htela da me zbuni, ali sam video želju da je htela da položim. Velike zasluge ima Miljana za to a ja sam se potrudio. Na sredini sam mislio da neću položiti, ali rekao sam da idem do kraja - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put nisam osetio sujetu sa njene strane. A sinoć mi je bio najbolja žurka ikada, bio sam mnogo srećan. Želeo sam sve da usrećim barem i sa onih 200 dinara. Nisam ni od koga osetio sujetu - kazao je Zola.
Više nikome nije zanimljivo da se tučemo, bijemo i ružne te neke stvari i budalaštine. Mislim da žele da vide našu ljubav, presrećna sam bila - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D.