AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Zadrugari su nastavili da polemišu na temu vreme akcije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. Naredna koja je dobila reč bila je Zorica Marković:

Ja ću kratko, slažem se sa Filipom. Iskreno ja sam sumnjala u stavove Anđele, ali iskreno nisam očekivala da su Car i ona drugari jer su ih moji drugari videli na nekom splavu. Anđela ja ti ne verujem za tvoje želje, baš zbog stavova. Ja iskreno Zvezdana mnogo volim, protiv njen nemam ništa. Mene ne bi iznenadilo da ona planira bebu, ali ništa joj ne verujem zbog stavova - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Se*s meni nije tabu teme, ali moram da kažem, ona je za prvo pitanje rekla da zna da on želi se*s, ali da joj je bitno da zna da i ona želi, ali kao neće. Svi bruje sada o tome, a meni se čini da ona hoće da se opravda svojim izlaganjem, ja imam argumente za to. Rekla si kao bila je pauza, nije to fora, reci radiloi ti se i to je to. Oni imaju tenziju poslednjih dana, ja sam užasno posesivna, i to sam im objasnila, ali to nekim ljudima koji takvi nisu, stvara tenziju. Kada bi svi bili kakvi zapravi jesu, bilo bi svega. I napolju imaju kombinacije, a ne samo ovde. Znam ja koliko je Anđela bila zaljubljena u Mateju, a pričalo se da on nju hoće da promeni,kao hoće samo se*s, a sada se to desilo sa Zvezdanom. Mi ne kažemo tebi ništa loše, mi kažemo da je i tada bilo normalno da si to uradila sa Matejom isto - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrediš mnogo više od svih devojaka, a zbog tvojih reči će te još više pljuvati jer si to uradila. A ti si svojim isticanjem to uradila, ali si sada lepo rekla, ti si rekla da njega voliš i da te niko ne zanima. Ti si Devica Marija za mnoge ovde - rekao je Car.
Za mene si se na svako pitanje pogrešno izraazila. U svakom pitanju si imala dozu pravdanja - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.