AKTUELNO

Provalio je njenu igru!

Anđela Đuričić prokomentarisala je što Zvezdan Slavnić ide u izolaciju sa Aleksandrom Nikolić, njoj se zapravo ta ideja dopala te se zahvalila Mariji Kulić. Nakon toga Lazar Čolić Zola je ustao i rekao da je Marija Kulić istinski želela ustvari da razdvoji njega i Miljanu Kulić, ali to nije uradila zbog moguće osude naroda.

Što se tiče ovoga, čim smo čuli da je vođa znali smo da ide u izolaciju sa Aleksandrom. On je želela da se oni smuvaju, pričali smo već o tome, ali koga bole uvo. Ne želim da idem tamo u izolaciju, evo sada tih 5 dana pa neka se dokaže. Nema veze, 5 dana nećemo spavati, družićemo se preko dana ali spavati sa njim neću. Neka idu u izolaciju, njemu verujem, tako da Marija vrlo očekivano! Mislim da nije moglo ovo da dođe u boljem trenutku, jer smo pričali kako smo 24h zajedno i da preterujem u mazenju i ljubljenju sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Idu njih dvoje tamo a ovo će učiniti uslugu za našu vezu! Baš nam je ovo trebalo - dodala je Anđela.
Ispričala sam Mariji jedan detalj sa Nove godine... Čestitala je Aleksandri preko one stvari Novu godinu - dodala je Miljana.
Htela sam Ivana i Miljanu da pošaljem u izolaciju, ali nisam želela nju da stavljam u neprijatnu situaciju - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da vidim kako će Anđela da odreaguje, ona je kao Deis napast, ne odvaja se od njega! Ne očekujem da će se nešto desiti u izolaciji, sada neka on malo odmori mozak. Mene Bebica na primer nije pitao da ide sa Miljanom u izolaciju, ne želim da joj pravim problem. Ne želim da budemo razlog njihove svađe, povlačimo se nas dvoje maksimalno - rekla je Marija.
Mene ako staviš za omiljenu, ja neću biti u hotelu. Mnogo smo se vezali i zbližili, ni ostale vođe da stave mene i Bebicu Zola bi išao sa mnom - kazala je Miljana.
Ovo što je rekla da ne bi stavila mene i Anitu i Miljanu i Bebicu, da ne igra rijaliti, to je laž. Stavila bi ona nas, zato što se zalaže za njihov odnos. Ali neće jer hoće pred narodom da ispadne da se zalaže za mene i Miljanu. Da se zalaže za nas ne bi izdizala Bebicu a mene spuštala. Nije htela da joj igra sada bude providna - rekao je Zola.
Ja sa Nenadom neću više nikada biti u životu! On može da se nada, nada poslednja umire! - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.