AKTUELNO

Žestoko!

U toku je glasanje za najdosadnijeg zadrugara, Marija Kulić dala je reč Valentini Stanković.

Znam da će većina vas mene da izabere. Tri osobe koje su najdosadnije za mene su Bebica... Maja je najdosadnijA jer traži tišinu, a ubacuje se u razgovore. Treća najdosadnijA je Palčica jer ne zna ga udara, štipa ovog momka - rekla je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je glasao Peca Lazić.

Većina vas je ušla, izj*bala se i postala bitna. Prvo mesto Maja Marinković, drugo mesto Filip Car. Njegova mora da bude zadnja, napolju može k*rac da mi p*puši, a možeš i ti Majo sa njim. Jelena Golubović prvo mesto - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Jelena Golubović.

Držala si monolog pet sati, a ljudi ne mogu da te navedu. Ja ću iz tog razloga da navedem tebe. Januše, ti Mariji reč nisi rekao, šah-mat ti je dala i tu je tvoja inteligencija zakazala danas. Ja komentarišem, ali neću tebe da navedem, samo komentarišem da je trebala da te navede. Ona te je najviše ponizila otkako si ušao. Džaba taj srednji budžet. Je l' Maja minirala da ne možemo da držimo sastanak? - govorila je ona.
Ako možemo Miljanu i Mići, možemo i njima. Maja generalno nije dosadna, a tek Filip, ali ako se priča o sastancima stavi i nju u taj koš. Ti miniraš kad si dosadna i kad hoćeš nešto da postigneš, a ne ide ti za rukom - ubacila se Matora.
Marija, Miljan i Peca - završila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević sledeća je glasala.

Valentina je prvi, ubacuje se u temu i bitno joj je samo da nešto kaže. Druga osoba je Maja Marinković. Treća osoba je neko ko je meni drag, ali je postao toliko dosadan i naporan, a to je Ša - glasala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.