AKTUELNO

Nije mogla da prećuti na njene reči!

Nakon što se završila podela budžeta Marija Kulić, ona je dala reč zadrugarima da komentarišu. Prva je dobila reč Zorica Marković.

Što se tiče podele budžeta nije mi se svidelo što se Marija igrala i pitala ko šta očekuje. Ja sam očekivala mali budžet jer sam joj dala mali budžet, a mogla i da mi da nulu. Ne zanima me ko šta misli, ali ko zna Marija, Miljana i ja smo imala okršaje razne vrste. Ako se ne budemo mirili i ne budemo ljudi, ovde bi vladao muk. Situacija se iz dana u dan menja i te priče da ne možemo očima jednu drugu, to su vaša mišljenja. Što se tiče lica, ja nisam p*ca sa dva lica, ja budem p*ca kad vo budete k*rčine. Svakome po zasluzi, došla sam da se igram. Možete da mi kažete šta hoćete, polivanje i psovanje ću da vratim istom merom. Što se tiče Kulića ja sam njihovoj kući prijatelj, a ovde smo uvek na ivici svađe, ali poštujemo to nešto privatno. Ne možemo isto da mislimo, jer vi akteri ste za mene slučajevi koje posmatram. Bebica i Marija, Mića je dobro rekao, protiv ovog čoveka nemam ništa on skače i šišti - govorila je pevačica.
Zorice, znaš kakva mu je faca bila kad si dobila srdnji budžet, očekivao je mali - umešao se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, mani me i pusti u p*čku materinu. Evo ja sam pričala da si me uhodio, sad sjaši. Ja podržavam Miljanu Kulić sa kim god, a on misli da ja navijam. Njena stvar je sa kim će da bude, a Marijina stvar šta će da radi sa svojom decom. Meni je bitna sreća Miljane Kulić, pogotovo posle svega što je proživela. Vi niste bili u kući Kulića, krštenju, osim mene i Miće. Ja sam sa njom prolazila najgore muke, prva sam videla sniak iz porodilišta bebice koja raste u stamku i počinje da se pomera. Ja nemam navigaciju, imam vaginaciju. Ja ne znam kako se ko kotira, niti mene to zanima. Ako misliš na Aleksandru ja mislim da se ona nikako ne kotira, ali tu je dete i kao što ti saslušaš, tako i ja imam pravo da saslušam i dam svoje mišljenje. Ispadam dvolična kad se sažalim i uvek naj*bem. To je moja odluka i takva sam u životu. Nasmeješ me kao neku noć za srpsku Novu godinu, rasplačeš o nekim stvarim, ali bitno je da ste svi na broju - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.