AKTUELNO

Novi rat na pomolu!

U toku je raspodela budžeta. Marija Kulić osudila je Adama Đoganija zbog ponižavanja nakon raskida sa Dj Tamaris. Nakon njenih reči, usledilo je neočekivano iznenađenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija, mali budžet za tebe. Još uvek ne znaš da li si pošla, ili došla. Ti kao da imaš potrebu da neku svoju prošlost obrišeš. Videla sam da stalno pereš ruke moguće je da tako eskalira. Stalno govoriš da si gladna i žedna, a onda kada ti se ponudi da ideš u prodavnicu, ne želiš. Nisi samostalna. Nemaš lošu dušu, ali si pogubljena - rekla je Marija.
Potpuno si u pravu - dodala je Sofija.
Poikušaj da koriguješ svoje mane - kazala je Marija.
U prodavnicu nisam išla jer sam bila bolesna, ali da se nisam snašla, to je istina. Cilj mi je da ostanem moralna i da niko ne upire prstom u mene - kazala je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ostavljam sebi, a veliki želim da dam jednoj devojci. Lepa je kao lutkica, ništa ne radi zbog rijalitija. Mogla je da obruka porodicu, ali nije to uradila. Blago njima sa tobom. Pokazala si da možeš da boraviš ovde bez da imaš neke odnose sa muškarcima i da se ponižavaš zbog ljubavi. Želim ti da takva ostaneš do kraja - istakla je Marija.
Teta Marija, hvala puno, ja sam takva i inače. Ništa ne radim zbog neke koristi - kazala je Anđela.
Dva mala budžeta. Adame, ti pokazao ovde da se ponižavaš zbog jedne devojke, koja to ne zaslužuje. Tamaris je pokazala svoje pravo lice, a tek će se razotkrivati ko je i šta je. Zameram joj zbog flertovanja sa Markom Markovićem. Videla sam sve to, dok si bila sa Adamom, ja sam to čula. Adam to nije zaslužio. Nisi dobar čovek, ovde si bila sa njim, samo da bi se isporomovisala. Ispravnije bi bilo da si bila sama, nego u lažnom odnosu. On je još uvek nezreo, ne treba mu jaka žena, a ti si u odnosu na njega jaka. Vraćali ste se jedno drugom na silu, sve je to bilo zbog neke priče. Ne volim devojke koje koriste muškarce zbog neke priče - istakla je Marija.
Što se tiče mog ulaska, ja sam ušla sama. Htela sam da vam poklonim nešto, pošto ste me ujeli za srce. Evo vam jedna lizalica, pošto vino nemam - dodala je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Šećera imam, a vino konzumiram po potrebi - istakla je Marija.
Smatram da sam se izblamirao, ali to se više neće dešavati - dodao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.