AKTUELNO

Strasti se ne smuju!

U toku je raspodela budžeta. Marija Kulić udelila je Lazaru Čoliću Zoli srednji budžet, a nakon toga usledila je žestoka verbalna rasplava zbog govora, koji je održala.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, ti znaš u kakvim smo mu odbnosima, male su šanse da se to popravi. Izgubila sam poverenje u tebe. Misila sam u jednom momentu da si iskreno zaljubljern u Miljanu, ali je sve to palo u vodu - rekla je Marija.
Zaljuljen sam - dodao je Zola.
Provodila je vreme iz sezonu u sezonu pored tebe, sve više4 se vezivala, zbog toga sam se plašila da i ove godine e bude tako. Mislim da si se sa Anite prešaltao na Miljanu jer sa njom dobijaš pitanjanja. Cilj ti je da se dobro plasiraš, ja ti to i želim, jer se ni sa kim ne takmičim. Ja ti nisam konkurencija. Sigurno bih ti dala najmanji budžet, zbog rečenice koju si juče izrekao:''Idemo gde se puši!'' Ja sam mislila da misliš na pušionu, a ti si opet pokušao da poniziš Miljanu. Ponašaš se kao da si Alen Delon, a ne Zola iz Dervente. Vi ste mladi, pričajte šta želite, ali u mom priusustvu to ne smeš da govoriš - kazala je Marija.
Tebi se nisam ni obratio. Tebi su stajale cigarete tamo gde ne sme da se puši, ja sam Miljani rekao da idemo negde gde sme da se puši. Moja podrška će mene podržavati, kako god da bude - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je pored novca jako važan i plasman - dodala je Marija.
Bitno mi je pre svega da izađem živ i zdrav, a tek onda da mi plasman bude što bolji - dodao je Zola.
Aludirao si na to da ne želiš da budeš povređen sa njene strane, ja sam dobro razumela sve. Ti si bio zaljubljen u Anitu, a onda si odjednom krenuo da se okrećeš prema Miljani - istakla je Marija.
Da, jesam, bio sam zaljubljen, ali ljubav prema Miljani nije prestala. Kada su bile sudbinske lisice, onda smo se zbližili. Mislim da je naš odnos trenutno bolji nego ikad - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si osoba koja gleda samo korist, mislim da prednjačiš u tome, od svih ovih ljudi. Vas dvoje morate da se reazdvpojite, da bi bili srećni - dodala je Marija.
Meni nije potrebno da sa nekim budem iz koristi - kazao je Zola.
Ne želim vam da vaša relacija napolju bude kao ranijih dana. Ti si neko ko voli kocku, ume da te iznervira kad ovde izgubiš na ruletu. Srednji budžet za tebe - istakla je Marija.
Marija, sramota je da sa tvoje leeve strane sedi on(Bebica) koji ti nije ništa, a da Miljana bude ovde - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.