AKTUELNO

Rusvaj!

U toku su "Nominacije", zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Maji Kovačević.

Šaljem Aleks, ostavljam Cara - rekla je Maja Kovačević.
I sa Filipom i sa Aleks imam odličan odnos. Aleks je tu za mene, ja za nju. Filip neće da se naljuti, ostaviću Aleksnaru - dodala je Ana Spasojević.
Aleks i ja imao korektan odnos, ja stojim pri stavu za ono što je uradila prema Dejanu, a u odnosu sa Carem mi je ispravna. Aleks treba da izađe iz odnos sa Carem, može da nađe nekog drugog ko će je poštovati, a ne da se poitovećuje sa devojkama koje hoće da se ponižavaju. Što se tiče Cara počeli smo da imamo konflikte, počeo je da me vređa i ponižava. Ako je moje mišljenje nebitno, što toliko skače i šta toliko boli? - govorio je Peca.
Zato što zvocaš 24 sata, gde god se okreneš ja te čujem - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ostavljam Aleks, a šaljem mangupa na baterije - poručio je Peca.
Ja ću iz poštovanja prema tebi Marko poslati gospodina Cara, a ostaviti Aleks. Smatram da mu je najveći kiks što je ušao u ovu "Zadrugu", kad neko ko smatra da je nadmoćan i jači od svega ulazi u diskusiju sa Valentinom jasno mi je u čemu se nalazi. Car se nekad svađao sa jakim igračima, a sad... Pre tri sata je rekao da je voli, a sad da nije rekao. Smatram da imaju neke nedovršene stvari - govorio je Lepi Mića.
Imati ti i ona. Vređaš je treću godinu, a nikad ti nije uzvratila jer znaš mnogo stvari o njemu. Miki je rekao da je bila sa tvojim i njegovim drugom, je l' si ti demantovao to? - pričao je Car.
Ja sam rekao da Miki to kaže, a ja ne. Ja to nikad nisam rekao šta neko radi spolja, nego šta se ovde radi - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Car ima mane, on je najveći emotivni manipulator, nikog ne poptuje i urniše ženski rod. Kad nekog ponizi, onda kaže: "Ako popustiš i vratiš se meni, ceniću te", ali to su ove dame dozvolile. Ja njoj sad kažem bude li sa tobom, j*baću joj majku jer je podržavaš najstrašnije - vikao je Mića.
Čime sam je ponizio? Ostavio sam je, a prvi put sam je ponizio večeras jer me je provocirala - dodao je Car.
Aleks je tupava, dozvoljava neke stvari u reprizi. Ova devojka šta god da je radila, ima pravo na novi život. To što je radila, nikad nije demantovala. Da li ste vi davali pare kad ste je j*bali? Dokažite da je neko dao pare. Vi govorite to kad ste nemoći, pa odmah Bujanovac. Tamo idu žene i devojke koje idu tamo da zarađuju. Šaljem Cara - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.