AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditelj Marko Đedović dao je reč Adamu Đoganiju, kako bi izneo svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Filipa. Čini mi se kao dobar drugar, sa 95 posto njegovih stavova se slažem. U okej smo relacijama, mislim da ćemo tako i ostati i da slažem se sa onim delom, ali ja ne mogu kao on da bežim od emocija i tako to, pričao sam da ne želim da uđem u vezu, ali nema veze, desilo se, sve sam radio srcem, tako da znam čega se plaši. Što se tiče Aleks, nedavno smo postali bata i seka. Poslaću Filipa, ostaviću Aleks - rekao je Adam.

Miljana Popović dobila je reč.

Što se Filipa tiče, Marko je rekao da je krenuo sa svima od nule, u mom slučaju to nije bilo tako. Imao je loš stav i ružne komentare, podrugljive i mislim da je to na osnovu neke slike od napolju...Što se tiče Aleksandre, sa njom sam imala lični sukob, nikada joj se nisam smeškala. U ovoj situaciji se odlično ponaša, ali zbog sukoba, šaljem Aleksandru - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Filipom imam super odnos, objektivan je i sviđa mi se što si iskren. I treba da se ponašaš tako prema devojkama, kažeš šta ćeš raditi sa njima, one se opet vraćati tebi. Sačuvaću tebe, nju ću poslati - rekao je Marko Stefanović.

Miljan Vračević je dobio reč.

Mi smo raspravili šta smo imali, pružili ruku jedan drugom i jako smo dobri. Ima kodekse, poštovanje, odvajam ga jer me je pozdravio njegov otac. Ove njegove stvari koje radi, radi fenomenalno... - počeo je Miljan.
Kaži Marku MMA šta misliš, nemoj preko mene - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima vas deset koji bi voleli da se Car i ja sada "pokrvimo". Je l' mogu ja da završim nominaciju?...Meni je žao zbog Aleksandre, to sam mu i rekao. Sa Aleksandrom sam imao veliki problem, pokazala je ljudsku stranu kada se izvinila meni, ali više prema mojoj supruzi. Kupila me je s nekim detaljima, oko jela nešto je bilo. Filip isto, nema da je nešto pojeo sam...Filipa šaljem, Aleksandru ostavljam - rekao je Vračević.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.