AKTUELNO

Unela crv sumnje!

Voditelj Marko Đedović je dao reč Ivanu Dragiću, kako bi izneo svoju nominaciju.

Ja sam imao konflikte sa oboje, nemam neko lepo mišljenje o njima. Sa Aleksandrom sam bio na početku okej, mislio sam da je došla da obezbedi lepšu budućnost sa Dejanom. Naš odnos se pokvario posle toga - rekao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bože, kao da sam državni neprijatelj, a ne da sam ostavila Dejana Dragojevića - ubacila se Aleks.
I dalje mislim da si pogrešila, ne znam šta si očekivala od Filipa. Rekao je da nijednu od vas neće voditi u Crikvenicu, za šta ti nije bilo potrebno previše inteligencije da shvatiš da je rekao da će da vas iskoristi - rekao je Dragić.
Zato jedeš sa mnom tortu i nudiš me sokom, rekao je da voli da bude dominatan - rekla je Aleks.
Bili su kolači, rekao sam da su dva bila za mene i Aleksandru, ne moraš da pokušavaš da pokvariš, jer znam da ti je krivo što nemam lepo mišljenje o tebi. Pokušavam da budem blag prema tebi, samo sam objektivan - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se što Filip koristi argumente i činjenice i ne koristi laži, kao što je Neca...I dalje mislim da je neiživljen i nezreo. Rekao je da su ovde nekvalitetne devojke, a upravo su ga one napravile frajerom. Smatram da nikada neće imati kvalitetnu devojku! Ostaviću Aleksandru, a poslati Filipa - rekao je Dragić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.