AKTUELNO

Ne da na svoj odnos!

Na narednom video klipu zadrugari su imali priliku da vide kako Žana Omnia priznaje da je njen tip muškarca u Beloj kući samo Marko Marković i Zvezdan Slavnić.

Žana je ovom prilikom dobila reč.

Bile je Igra istine i pitao me je Mića sa kim bih bila iz kuće, rekla sam da ne bih bila u vezi ovde. Rekla sam da je tip muškarca sa kojim bi ja bila je Marko Marković i Zvezdan. Ja gledam isključivo po karakteru - rekla je Žana.
Mislim da je svima jasno da je zauzet, a sasvim sam svesna da on samo mene gleda, pa mi i ne smeta to što on priča sa nekom drugom ženom ili ga neka pohvali - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi trebala da se pozabavi razgovorom Zvezdana i Žane koji su imali za Novu godinu, dok je ona spavala. Pričali su o horoskopu i o tome kako im se sve poklapa - rekla je Sanja.
Ovo je sve tačno što je Sanja rekla, ali ovo što je Anđela pokazala je lažno samopouzdanje, svi znamo da će da mu drobi sa strane. Mačka je počela da grebe, a uskoro će da počne da grebe - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Za svaki razgovor koji se desio, javljeno mi je i rečeno mi je. Pričamo o svemu što se dešava, generalno - rekla je Anđela.
Ja ću pričati sa svakom ženom. Svakako ću njoj da kažem šta sam i kako pričao, da ne bi dolazilo do ovakvih stvari - rekao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti imponuje kada ovakva jedna zgodna i atraktivna žena udeli te kompilmente - pitala je Ivana.
Naravno. Zašto bih zamerao - rekao je Zvezdan.
E ovako, ja koliko se sećam, ovaj isti Zvezdan je sebi ograničavao komunikaciju zbog bivše žene, nema opravdavanja da li sam sa nekim pričao, ako sam siguran u svoju vezu. Meni je najgore i kaže da se ništa ne dešava, kao što kažu Dragić i Sana, a onda se sa strane svađaju, krve i ostalo - rekao je Lazić.
Zato što izgleda Zvezdan ne podnosi negativne komentare. Koliko se sećam, gledali smo klip gde je ona prokomentarisala da nema komunikaciju sa Majom - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam retardirana da mu zabranim komunikaciju, iako je ostavio ženu zbog mene, a ti možeš slobodno svom dečku da zabraniš da diše - skočila je Anđela.
Sanji sam rekao da treba da je bude sramota, jer je nijednom nisam prokomentarisao, već na stranu toga, ja sam ih smirivao. Ja opet neću zbog njega...Ja sam i pre nego što se ovo desilo, ja sam imao kontakt i pričao sa svakom devojkom u "Zadruzi" - rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.