AKTUELNO

Au!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Maja Marinković govori Filipu Caru da joj je Janjuš najveća ljubav, te nakon toga izbija sukob između njih.

Maja je prva dobila reč.

To je bilo u afektu. Jutros je došlo do situacije, pa smo spustili loptu. Ja sam baš sad i komentarisala da je baš zapenio ovde - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj rekao da možemo da budemo dobri i da imamo neke stvari, samo ako će da me posluša, da neće biti ljubomorna ili agresivna i da se ne nada da ćemo biti u vezi. Ne volim da mi neko dva sata plače i da zbog mene ispada ovakva ili onakva, spominje Mensura, Janjuša, Čorbu ili ne znam koga...Onda kaže da će mi pustiti slobodu, a s kim god da pričam, ona napravi problem. Ne bih ja sa njom provodio vreme da mi ne odgovara, odgovara mi, ali ne i veza. Dogovorili smo se jutros, kada joj kažem da uzme posteljinu i ode, da to i uradi, a kada joj kažem da dođe, nek razmisli da li će doći - rekao je Car.
Čekaj, ispada sada da sve što si Majo govorila: "Fifi, Fifi", zapravo ti - rekla je Ivana Maji.
Mislim da sada priča malo grublje, jer je sa mnom prošao loše i da to priča zbog toga...Smeta mi, ne mogu da kažem da mi ne smeta. Znam ja odlično kako on razmišlja i funkcioniše - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je jednom dobro ispričala. Muško sam, odgovara mi. Ja sam rekao da sa njom ne moram ni da imam se*s. Meni je draže da je zagrlim i poljubim u obraz - ubacio se Car.
Nešto ga veže za Maju. Sada je rekao da mu je draga i mila, ali preteruje. Ovo sada što je izgovorio i kako je iskomentarisao ovaj klip je ponižavanje. Ja vidim da on nju uvredi da bude onako kako je zamislio, a ustvari mu je najviše stalo da bude sa njom. Ja sam više puta ovde sedela sa Majom, dok je bio sa Aleksandrom, onda sa njom komentarišem kako je gleda. Najduže vremena su proveli zajedno, i napolju i ovde, samo mi se ne sviđa što trpi ova poniženja - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da što se tiče Maje da ne mogu da definišem taj odnos. Nisam nikada imao iskustva sa ovim. Znam da nije zaljubljenost i da je ne gledam za vezu, ljubav, nije ono pravo, a opet s druge strane, zanimljiva mi je kada je normalna. Jedino što mogu da joj pružim je ovo, ništa drugo ne mogu - rekao je Filip.
Vaše želje i priče nisu iste - rekla je voditeljka.
Najjače je da meni neko nešto priča, žena kada priča sa mnom je totalno drugačija. Ja znam kako treba sa Majom Marinković, sa njom treba ovako da se priča i radi, ako joj se da uže, ona diskvalifikovana, ja izgreban. To ne odgovara ni nama, ni našim porodicama. Dok mi odgovaraju neke stvari biću u odnosima, kad mi ne bude odgovaralo, ja odoh - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.