AKTUELNO

Šok!

Filip Car je upravo započeo novo izdanje radio-emisije "Delegati", a prvi gosti koji su mu se pridružili su Aleksandar Kerić i DJ Tamaris.

Da li ste vas dvoje u vezi ili je pao neki kombi? - pitao je Car
Ja sam suprotnost od tebe, enmam ništa protiv, ali nisam za to. On je divan momak koji ima pozitivnu energiju i duh, zezamo se, ali to je to što se tiče nas dvoje - rekla je Tamaris.
Požalila mi se da je bila u nekoj depresiji. Mnogo mi je drago da sam je podigao i tu sam šta god treba - rekao je Kerić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je pao neki poljubac, kad sam prošao vi ste bili amltene jedan an drugom, veoma blizu usana - rekao je Car.
Ležali smo u istom krevetu i ležimo, prija nam da sumiramo utiske i pričamo. Našlis mo zajedničke teme, ja kao DJ, a on kao pevač - rekla je Tamaris.
Kako se osećaju Adam i Ana? - pitao je Car
Ja sam Adama pitao i rekao mi je da nšta, ali mi se ne javlja. Rekao sam mu da ću mu otvoreno reći sve ako uđem u odnos sa Tamarom. Ja sam po pitanju veze težak, videćemo šta će biti. Poljubac nije bio - rekao je Kerić.
Nismo svi tvoja škola. Ja sam maksimalno polupana i mnogo mi više prija ovo druženje i pozitivna energija. Sve spontano je najbolje, tako i treba da se dešava. Kad god sam forsirala, nisam se dobro provela - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.