AKTUELNO

Šok za šokom!

Naredni video-klip u emisiji ''Gledanje snimaka'' prikazao je žestoku raspravu Sanje Grujić i Marka Stefanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, šta se tačno desilo? - upitala je Ivana.
Ivana, nemam komentar. Sad me je jako iznervirao. Sad govori da mu branim da prokomentariše našu svađu - kazala je Sanja.
Ona mi je prebacila jer sam navodno gledao druge devojke. Ne mogu više to da podnesem. Rekao sam joj da mi se gadi, ali ne mislim tako - rekao je Marko.
Sanja, da li se plašiš šta će on reći kada mu voditelj postavi pitanje, zato mu ne daš da komentariše? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ukoliko ja imam određen pristup muškarcima, onda se podrazumeva da on ima isti prema ženama - istakla je Sanja.
Objasni mi, kakav prisup ja imam sa ženama? - upitao je Marko.
Ako dođe do neke situaciju, u kojoj sa ja pogrešno percipirala stvari, onda mi reci da grešim, a ne da me vređaš - kazala je Sanja.
Jednom prilikom sam se obratio Slađi, a Sanja mi je u prvoj narednoj svađi rekla: ''Treba ti neka kao Slađana!'' - kazao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponaša se slobodnije sada, nego na početku. Ako smo zajedno, on treba da gleda pravo kao konj, ja kao kobila - kazala je Sanja.
Ako ti vidiš da gleda nekog, onda tu nešto postoji - dodala je Ivana.
Ne kažem da on posmatra neku da požudom, ali mi daje materijal da se ja zapitam - kazala je Sanja.
Sanja mnogo preuveličava. Marko je jedan od retkih momaka koji nema nikakav kontakt sa devojkama - dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Izjasnio sam se, niko me ne zanima osim Sanje. Ivana, desi mi se da pogledam u određenom pravcu,a onda se napravi priča od pojedinih zadrugara da sam gledao. Alekasandra je rekla da postoji jedan muškarac, koji je zauzet, a gleda sa strane - istakao je Marko.
Marko, nisam mislila na tebe. Ti si zaljubljen u ušiju - kazala je Aleks.
Poštujem ih, jer je njihiva veza krenula normalnim tokom. Problem koji se desio prilikom toga je što su se jako vezali, jer se plaše da će ih nešto poremetiti. Sanji je na početku bila problem Anđela Đuričić, a sad istču da nemaju poverenje jedno u drugo, zbog čega stvaraju određenje zabrtane. Ukoliko ne dozvoljavaju jedno dogom da idu na žurku ili da se duže sa drugim ljudima, to ne valja - rekao je Ivan.
Neka radi šta želi, ali sa mnom neće biti - kazala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje momci koji su zauzeti, a gledaju u Sanju. Sada je svaka devojka koja napala svoj partnera da gleda neku devojku, zato što je Aleks rekla da to nisi ti. Ako će tebi Aleksandra otvarati vidike, onda ti nema pomoću. Zbog čega se vas dvoje svađate? - upitao je Mića.
Nije samo jedan problem u pitanju - dodala je Sanja.
Ona je postala ista kao on - dodao je Ivan.
Marko, da li te gušim? - upitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da sam ti ja uzeo svu energiju - kazao je Marko.
Ivana, sada je tema Aleks, Car i Maja vodeća. Ja ne želim da komentrašem momka sa kojim sam polno opštila prošle godine, jer Marko može da se nađe u nezgodnoj poziciji. Zato ne komentarišem ništa što se tiče njega - kazala je Sanja.
Sanja, problem je jer ti Marka uslovljavaš šta će da radi, a ti si slobodna da radiš bilo šta - kazao je Mikica.
On ima svu slobodu da se druži, ja njega ne uslovljavam - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi tako rekla, jako si postala kontradiktorna - dodao je Mikica.
Osim sa ženama, sa njima ne sme da ima kontakt. On voli Miljana Vračevića, a ja Ivana Marinkovića, zato zapravo ne komentarišemo teme. Ja sam srećna inače u našem odnosu - rekla je Sanja.
Ne deluješ srećno - kazala je Ivana.
Jesam, možda to nekom nije normalno, ali ja tako funkcionišem - kazala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, vidi se da Marko pokušava da bude korektan prema Sanji, ali njena je greška jer mu zamera svaki pogled. Ako je neko odan u odnosu, onda je to on - kazao je Ivan D.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.