AKTUELNO

Tvrdi da se svojevoljno menja!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević pročitao je Zvezdan Slavnić.

Imaš blago pored sebe, koje bi svaki muškarac poželeo. Šta je strašno ako devojka ima svoje mišljenje i stav i posvađa se? Aman, nije smak sveta - glasilo je pitanje.
Nije smak sveta, ali ne mora. Jeste to sve tačno - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Umešao si se u sukob sa Sofijom Unom - dodao je Darko.
Posle 15 minuta. Dao sam im vremena da kažu jedna drugoj šta treba, kad sam video da više nema potrebe, došao sam. To je moje mišljenje - dodao je Slavnić.
Ja se generalno i ne svađam sa nekim, imala sam raspravu sa Filipom gde sam bila kriva i evo ova sa Sofijom. To je trajalo svega pet minuta, ušao je u trenutku kad sam bila u crvenom. I ta rasprava je bila bespotrebna. Meni on ne brani da imam svoj stav. Ne bih se složila sa gledaocem, ali ću se zahvaliti na prvom delu pitanja - ustala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Valjda je normalno da joj skrenem pažnju na neke stvari. Ja joj ništa ne zabranjujem - pravdao se Zvezdan.
Ja se svojevoljno u dogovoru sa njim povlačim iz nekih rasprava - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Već je bilo dva pitanja da on nju želi da menja, da joj nešto brani. Svi mi znamo Zvezdana, svakome od nas je dao savet i dobronamerno sugerisao. Ja ne bih rekla da joj on nešto naruđuje. Sigurno joj na dobronameran način sugeriše za neke stvari, za koje kažu i njeni prijatelji, da je arogantna, bučna... To ne znači da joj naređuje - ustala je Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.