AKTUELNO

Ne mogu da joj otvore oči!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Pošto se Maja hvali da krijete vezu i da želiš bebu sa njom, da li možemo da čestitamo tebi i porodici Car na prinovi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To možete da pitate Maju, jer nisam sa njom u vezi - rekao je Car.
Kome se ja hvalim? Ako ima neka neko ustane da kaže, to je čista laž. Ja nemam problem da ustanem i ponovim šta god da je u pitanju i ja to demantujem. Ja sam možda rekla za naš odnos, to je drugasrtvo sa povlasticama - pričala je Maja.
Ona je upućena da nećemo biti u vezi - dodao je Car,.
Ko je rekao da ja želim vezu? On je od sinoć nervoznan, ja ne znam čemu ovakav stav. On ima potrebu da potencira da on neće vezu, okej relacija je ta koja je i biće do kad će biti ili neće. Poenta priče je da je veza kao veza reč, meni je super ovako. Ne bih volela da imam vezu, pa neko kao prošle godine tri puta da mi kaže da se presvučem - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je odnos pristajem na sve samo kaži, njoj odgovara da bude u bilo kakvim odnosu sa njim - komentarisala je Miljana.
Ja bih se složila da Zola njoj nije postavljao uslove, pa ga molila da spavaju u krevetu, ali to ćemo da zaboravimo jer je ona u srećnoj vezi - rekla je Maja.
Sad se komentariše tvoja veza, odnosno ti i tvoje j*banje - odbvrusila je Kulićeva.
Išli su da imaju drugarski odnos, Filip je postavio ultimatume da je u petak u rehabu, ona je pokušala da produži do subote. Dogovorili su do petka da tamo bitiše, posle petka ne znam šta će biti, možda bude i subota.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim kad su ljudi iskreni, Maja je bila poznata da priča kako se oseća. Ako partner ima emociju prema drugoj osobi, a ti prema njemu, to ne može da bude s*ks kombinacija, to može smao da bude: "Imam emociju,m vraćam ti se jer sam slaba i očekujem da ću ući u vezu". Ja ne opravdavam Filipa, ali više poštujem jer kaže kako jeste, da voli Aleksandru i da ga privlači. Moje mišljenje je da je Maji ušlo u glavu da će Bilal da se vrati. Kako mi je rekla za Bilala, ona sad vrlo dobro zna šta Car radi i ćuti, inače se ona ne bi smeškala. Ona misli da će njega da povredi ili iskomplesira tako što će biti sa nekim. Ja mislim da će Filipa boleti ona stvar - komentarisala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.