AKTUELNO

Biće haosa!

Drvo mudrosti pozvalo je Ivana Dragića, koji je na samom početku progovorio o sukobima sa Aleksandrom Momčilović, svojom devojkom.

Postoje neke svađice sa Aleksandrom. Jedino ko može da utiče na moje raspoloženje je Aleksandra. Mi nemamo neke ozbiljne probleme, ali znamo da se sporečkamo oko sitnica. Ja njoj verujem, nadam se da i ona meni i nadam se da ćemo nastaviti bez turbulencija. Malo je ta razlika u godinama problem, ne shvata me, da ne kažem nezrela - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se to dešava sa ostalim zadrugarima? Pričaj mi šta ima u Zadruzi - pitalo je Drvo.
Mnogo su ljudi nervozni, meni mnogi ne prijaju, znaju da me ogovaraju. O mnogima nemam lepo mišljenje. Takav sam, moram svima da kažem sve što mi smeta. Mnogo su sujetni, ne prihvataju da im se kaže istina u lice. Ja sam onakav da kažem sve u lice, pa kud puklo da puklo. Između Miljana i Ivana, Miljana i Miće, trenutno se prepucavamo Neca i ja. Pre neki dan smo imali konflikt Mića, Zorica i ja. Ti stariji su istripovali da su neke zvezde, ne pokazuju ništa. Sanja i Marko imaju neke probleme i čuo sam da su Anđela i Zvezdan imaju te neke ljubomorne scene - rekao je Ivan.
Šta ti zapravo misliš o toj vezi - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Razočarao me je Zvezdan, nisam očekivao da će napraviti tako nešto. Bila mu je devojka i žena. Možda će mu se ovo sve jednog dana vratiti. Anđela je dosta teška osoba, videćemo da li će joj on to tolerisati, videćemo šta će ovde da bude, ali će teško uspeti. Isto kao i Maja i Car, Milica i Car, ništa ja od toga ne vidm
Šta kažeš za tu začaranu četvorku - nasmejalo se Drvo.
Mislim da se te devojke ponižavaju, Anita, Ana, ima dosta tu devojaka. Kad malo bolje vidimo šta rade i na šta su spremne, možda je i Car u pravu kad kaže: "Nijednu neću voditi u Crikvenicu". Aleksandra je ostavila Dejana, koji je dobar momak, njega mi je žao...Milica dosta mulja i petlja, ne zna ni ko joj se sviđa. Maja je luda, uvek će i biti, ali ona stvarno gaji emocije prema Filipu i mislim da je iskrenija prema njemu, nego on prema njoj - dodao je Dragić.
Da li si stop posto siguran da ti se ne bi Maja nabacivala zbog onoga sa carem - pitalo je Drvo.
Iskreno, njoj tu ne verujem, iako sa Filipom nisam u dobrom odnosu. Ne mirišemo se i više verujem njemu i siguran sam da bi zarad se**a prihvatila da me zavodi i flertuje. Ja ako počnem objektivno da je komentarišem, neće joj biti dobro. Imam osećaj da je Maja još uvek nezrela - rekao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaži mi o tvom sukobu sa Zoricom Marković - pitalo je Drvo.
Da, pogrešno sam se izrazio, nisam mislio nikoga da uvredim, izvinjavam se osobama sa invaliditetom. Mislio sam da je izabrala neke nesposobne osobe za kupovinu. Zaobilazi istinu, ja nisam momak da ogovaram po ćoškovima. Ja obožavam Šakija i Miljana, ostao sam sinoć nedorečen. Žao mi je što je Neca lupao gluposti, momak nije imao devojku ili momka, nije kompetentan. Zamerio sam se mnogima jer sam izneo sve što mislim. Iz nemoći je počela da me poliva, da priča da sam peder. Najverovatnije je neću tužiti, ne zato što to jesam, nego što mi je smešno i što nisam taj lik. Mogu da kažu da sam ženskaroš, zbog nekih gluposti, ali da sam biseksualac ili gej, to ne mogu, nego ajde, ovde svi imaju pravo da kažu šta hoće - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.