AKTUELNO

Novinar je ovim pokušao da je isprovocira.

Jovana Tomić Matora i Milan Milošević ovoga jutra izdvojili su se od ostalih ukućana, a njihov razgovor ubrzo se pretvorio u ogovaranje nekih zadrugara.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su se, naime, pre svega dotakli komplikovanih odnosa koji su nastali između Matore, Sanje Stanković i Nemanje Đerića Đeksona. Tom prilikom Matora je otkrila da očekuje poštovanje sa Sanjine strane, kao i da joj je drago što je uticala na Sanju da ostane duže u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ono sa Đeksonom nije bilo slučajno i tek tako, ja sam znala i pre nego što mi je ona rekla. Ja očekujem samo poštovanje i sve ovo ima neke granice - osvrnula se Matora na ljubavni trougao u kojem se našla.

Tada je Milan pokušao da je isprovocira time što joj je rekao da ona i Sanja nisu ni u kakvom odnosu, ali nije se dala pokolebati dodavši mu da ne pada na njegove novinarske trikove. Milan je odustao od provociranja, pa je odlučio da joj otkrije deo razgovora koji je vodio sa Anđelom Vešticom.

Foto: RTV Pink

Anđela mi je rekla da nisam bio ovakav na početku, da joj nisam odgovarao. Mnogo se promenilo stvari, ovde smo već tri meseca, ljudi su kao šibice, mogu lako da planu - otkrio je Milan.

Njih dvoje su potom komentarisali i ostale ukućane, a Milan je Matoroj dao i poneki koristan savet, a kako je njihov razgovor izgledao pogledajte u videu ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'