AKTUELNO

Šta će Vojke reći na ovo?

Otkad je "Zadrugu" napustio Vladan Vojnović Vojke, Sara Reljić neprestano razmišlja o njemu, a ni svakodnevno udvaranje Filipa Đukića nije je poremetilo nimalo, te je ostala pri svom stavu da je jedino Vojke zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Filip nije jedini mladić u kući koji voli da provodi vreme sa Sarom. Tu je i Nemanja Đerić Đekson koji je u par navrata pokazao da gaji simpatije prema ovoj plavuši. Njih dvoje neretko razgovaraju o ozbiljnim temama, a danas je Đekson tokom njihove konverzacije otkrio kakve je probleme imao sa finansijama.

Foto: Printscreen

Imao sam periode kada molim mamu da mi da 200 dinara i budem kao u fazonu "Mama, vratiću ti" - priznao je Đekson Sari.

Nakon ovoga Sara je otkrila da je dobila informacije o Vojketu, a nije skrivala da je zato veoma srećna.

Čula sam da je u fazonu njemu krivo zbog svega, mislim zbog svega što mi rade i da me kao čeka napolju. Mada meni sve to nerealno zvuči - rekla je Sara očekivajući neku Đeksonovu reakciju, budući da je on Vojketov drug.

Foto: Printscreen Youtube

A i meni zvuči nerealno. Ja sam se juče čuo sa našim drugom ali nije mi ništa rekao za Vojketa i tebe. Bilo bi mi glupo da kao on tebe čeka, a ja te smarao, a opet zamisli kažem da te ne čeka sigurno, a čeka te - dvoumio se Đekson oko toga šta mu je najbolje činiti.

Đekson je potom počeo da ispituje Saru o Filipu, a onda je tada Đeksonu priznala stvar zbog koje će mu sada biti još teže.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si ti mnogo muževniji od Filipa - priznala je Sara gledajući Đeksona direktno u oči.

Nakon ovoga su njih dvoje izašli u dovrište gde su nastavili da ćaskaju još dugo, a vreme će pokazati da li će Sara i Đekson ostati lojalni Vojketu ili će se između njih stvoriti nešto više od prijateljstva.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'