AKTUELNO

Ovo im je poslednja opomena!

Zadrugarima s vremena na vreme u posetu dođe Dragan Mladenović Proka čiji je zadatak da proveri kakva je higijena u Beloj kući, kao i da proveri ko vodi računa o domaćim životinjama u štali. U početku su ga zadrugari slušali sa dozom strahopoštovanja, dok se sada situacija izmenila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, zadrugari su prestali da slušaju Prokine zapovesti i naredbe, a danas prilikom njegove posete više od deset zadrugara nije krenulo za njim iako je jasno stavio do znanja da ga moraju poslušati. Iz tog razloga zadrugarima je stiglo pismo od Velikog šefa u kojem im je razjasnio da takve situacije više ne smeju da se ponavaljaju.

Foto: TvPink Printscreen

Danas se ponovila situacija koju smo već nekoliko puta videli u ovom serijalu Zadruge. Kada je Proka rekao da morate poći sa njim u obilazak, nekolicina vas je to ignorisala smatrajući da je važnije ono što oni rade. Zaboravljate da je Proka produžena ruka Velikog šefa, i zato će svi koji danas nisu krenuli u oblizak biti kažnjeni sa po 100 dinara - naveo je Veliki šef u pismu.

Foto: Printskrin/www.gucci.com

Iako 100 dinara ne deluje kao velika svota novca, u uslovima u kojima žive zadrugari svaki dinar je bitan, a naglašeno je i da će biti još više kažnjeni ukoliko nastave ovako da se ponašaju.

Pink.rs

#Proka

#Rijaliti Zadruga

'