AKTUELNO

Palo suočavanje!

Lepi Mića, iskoristo je priliku, čim se pojavio Milan Milošević na vratima Bele kuće, da podrži ljubav Miljane Kulić i Lazara Čolića.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da kažem da ću podržati jedinu iskrenu emociju u ovoj kući! Želim da podržim Miljanu i Zolu! Kada ona odluči da bude sa njim, sve će biti okej! On je njena večna ljubav ali i večiti inat! Bebica je lepo rekao da zna da njega Miljana ne voli, a onda govori gluposti - rekao je Mića.
Ma ne može sa njime da se priča - dobacio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo smo pričali, rekao sam joj da sam se zaljubio u onom odnosu, tako je bilo pre sedam dana. Sada smo stalno zajedno, promenilo se. Rekao sam joj da ne pravi jadnicu od sebe i da se ponižava, ali kako hoće. Ja sam se nekada davno pomirio da je naša ljubav propala... Rekao sam joj ako se desi da uđemo u bilo kakav odnos, onda sam joj ja i mama i tata i brat i sestra... - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se Anita stalno mešaš u ovaj odnos, ako si se već okrenula ka Marku? - pitao je Milan Aniti.
Nisam ja nikada prilazila sama, Miljana često dođe kod mene, čak mi je i Bebica rekao da prenesem neke stvari njoj - rekkla je Anita.
Nije tačno! Miljana sama dolazi kod nje - viknuo je Bebica.
Nma potrebe da njih dve komuniciraju i nema šta Anita da šminka nju! - prekinuo je Zola.
Više puta sam rekla da je ona meni draga i žao mi je, što ne bih komunicirala sa njom - izjavila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, budi fer i reci da li ja tebi stvarno prilazim? Priznaj da li sam ti rekla nešto loše o njemu ili vašem odnosu - pitala je Anita.
Jesi, tako je bilo - potvrdila je Miljana.
Ja sam bio iskren kada sam rekao da ne treba da komunicirate, jer je bolesno da se vas dve navodno družite. Bolesna mi je bilo kakva komunikacija između njih dve! - ponovio je Zola.
Miljana uživa u svemu tome ona voli te bolesne odnose! Jutros je rekla da nas dvoje budemo zajedno a da se druži sa tobom - dobacio je Bebica.
Ja protiv nemam ništa, neću te dirati i provocirati - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.