AKTUELNO

Tenzija ne prestaje!

Nakon prepiranja i rasprave o odnosu čuvenog ljubavnog trougla, Miljane Kulić, Nenada Macanovića Bebice i Lazara Čolića Zole, Ivan Marinković dobio je reč

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerio si što je Bebica predstavljen kao tata - rekao je voditelj.
To nije istina - dobacio je Bebica.
Ta priča se provlači od starta. Neko me je na početku pitao koga bi izabrao da li bi izabrao dete ili Jelenu, na šta sam rekao i jedno i drugo. Ne mogu da se odreknem nekih stvari, potrebno je oboje za sreću. Imam razne teorije, ali se nekada pitam da li išta da kažem... Bebica je ludo zaljubljen, da ne kažem n ešto gore i grublje... Miljana svoje prioritete očigledno ne zna, sve više se uveravam u svoje reči, da je njoj najbitniji rijaliti pre svega. Mislim da ovde Marija najbviše ispašta, na kraju krajeva, mora da živi svoj život. Istina je, da ona olakšava sebi život sa Bebicom... Možda ona to sve ne radi namerno, neka bude da je nesvesno, ne znam ni kako sebe da ubedim u suprotno... - govorio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro priča Ivan, ali je samo jedna greška. Najveći je problem što ni Bebica ni Miljana ni Marija ni Bebica ni Zola ne igraju rijaliti...Žalosno je što ne igraju rijaliti - dodao je Car.
Neka bude onda blaže, vuče ih to da igraju rijaliti. Možda Bebica najmanje jer je ludo zaljubljen... Sada, šta god da kažem, ispašće da sam protiv Miljane... Ali tačno je, ona traži mušku pažnju i to je sve tako, ali za ostalo je nestavilna i to je jasno kao dan - nastavio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj ovo, ja da želim sada i kažem joj da spakujemo stvari, ona bi iz mesta izašla! - viknuo je Zola.
Ona dva dana govori, volim Zolu, onda ode kod njega i isponižava ga, ali on je kriv za to. Juče govori kako će 'Siki' (Siniša Kulić, Miljanin tata) biti najsrećniji što su se pomirili... Strašno! On da igra rijaliti našao bi neku drugu devojku - nastavio je Ivan.
Ovde su svi foliranti! On sve što govori ne misli u to sam sigurna - dobacila je Matora.
Ona nikada nije rekla da je zaljubljena u Zolu - tvrdio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.