AKTUELNO

Rasulo u emisiji!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'', voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Macanoviću Bebicu da prokomentariše njegov odnos sa Miljanom Kulić. Miki Đuričić se ubacio i izneo da ne može da veruje kako se on ponaša.

Opet je sve isto Milane. Slanjao sam se od svega, onda me je grlila. Nisam ispratio šta se desilo između Zole, Anite i nje. Pitao sam je da li je sigurna, rekla je da je pogrešila. Ja sam od sebe napravio budalu, već 5 dana unazad ne spavam. Dobro sam razmislio šta ću dalje! Sada sam najmanje ja išao za njom, ona mene gleda takođe. Pokušavam da se sklonim, sretnu nam se pogledi, ali neću više da pijem tu priču. Ne voli ona nikoga - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana prva prilazi Aniti i govori joj šta da radi, ide prva kod nje. Ali sa Miljanom više nemam ništa, sada po prvi put definitivno. Gledala je u mene iz pušione danas - rekao je Bebica.
Normalno je da gleda - dodao je Zola.
Ja sam odlučio da se družim sa Bebicom. On je i dalje ludo zaljubljen, plako je danas, kada je čuo pesmu. Miljana ga je videla da plače i žao joj je bilo - kazao je Miki.
Nisam videla - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jedini čovek od koga sam naučio neke stvari, a on Miljanu nije prevario nijednom. A ona dok je sa njim u vezi tera Zoli inat, a njemu je*emo mamu. Ako kažeš da ne voli nijednog, a što spava sa tobom a sa Zolom je ako vas ne voli. Što se boriš za ženu koja te ne voli? - rekao je Miki.
Ja sam popio Miljaninu lažnu priču - rekao je Bebica.
On je neobjašnjiv, on je opsesivan sa Miljanom, kako ti nije jasno! To je poremećaj, njega više zanimaju oni nego njegova porodica. Njemu suze danas idu, on to sve oseća, rekao sam mu da muva Anitu da vidi da li će Miljana da bude ljubomorna. Ali on neće.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.