AKTUELNO

Sukobi na sve strane!

Naredni koji je birao na anketi je Marko Marković, zatim i Nenad Macanović Bebica, Ana Spasojević, Maja Kovačević, Aleksandar Sauer.

Po meni petlju ima Matora, ima petlju da prizna razne stvari i da reši probleme, tu u i Ša i Mića i Miljan. Ipak ću da izdvojim Aleksandru Nikolić ko ima najveću petlju, a ko ima najmanju Adama Labunskoh. Tako je ispalo, znaš da te gotivim - rekao je Marko.
Ono što je Sanja danas iznela, to je zbog naše svađe jutros, ako hoćeš sa mnom rat dobićeš ga - rekao je Bebica.
Možeš i batoine da dobiješ - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

To nabrajanje za lisice, nego je rekao za tebe i Milicu, ti se nisi bunio, ne znam šta je problem - dodala je Sanja.
Prvu put kada je rekao neko za Milicu, prestao sam da pričam sa njom. To što pričam sa Markom, rekao sam mu da bi bilo dobro da bude sa Milicom. Petlju ima najveću Miljana, a sa tobom mogu da ratujem ne boj se Sanja. Ko nema to je Saur, ono sa Bilalom kad je bilo uvek je pričao naokolo - rekao je Bebica.
Najveću ima Ša, zbog svega što je ovde prošao, Marko MMA je nema - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon se ne boji biti ono što jeste, nema problem da uzvrati. Zvezdana ću izdvojiti, smatram da ima petlju i zato nema konflikte, jer ih je rešavao. Nisam primetila da tračariš, ti to ne radiš. Marko MMA je pokazao da mu nekada nedostaje petlja, trebao je pričati za sebe. Međutim, osoba koja se krije iza ženske suknje i pod velom je tajni to je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Bebice, on nije kompetentan da priča, ako ćemo oko petlje Majo ti je prva nisi imala - dobacio je Sauer.
Nisam te uvredila, kada si trebao da pokažeš stav nisi ga pokazao. Kad sam te mazila, da sam htela da imam nešto sa tobom imala bi za dva minuta, doviđenja prijatno- dodala je Maja.
Nije kometentna da priča o tome. Adame ti nema petlju, tražiš utehu, mogao si i ti da poliješ ljude. A ko je ima to je Aleks, ispala si korektna kada si uspela da kažeš sve što si rekla, oko tebe se vodila najveća pompa. Spremna si na osude, pokazali si petlju i svaka čast. Tu je i Anđela, uvek ima svoje mišljenje i nema problem ni sa čim. Kerić se istakao, ali i Dragić isto ima petlje - rekao je Sauer.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D.