AKTUELNO

Haos!

Filip Car i Milica Veselinović komentarisali su njihov odnos, onda se ubacio i Miljan Vračević. Na kraju je ušao u sukob sa Ivanom Marinkovićem.

Možeš se pogubiti u emociji, kako se nije pogubila da džogira pod u emisiji. Da dođe do mene, ne može biti pogubljenje - rekao je Car.
Nepromišljeno sam radila neke stvari. Vreme će pokazati da li sam zaljubljena, on ne može da kaže da te foliram - kazala je Milica.
Onda foliraš njega. Plačem sada zbog Mikija Bojanića, nemoj svima da vam je*em mamu ko me preko pogleda. Ne interesuje me više ni peckanje sa Markom niti bilo šta sa Filipom. I u jedno i u drugom odnosu sam se ponizila i to je to! - kazao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Miljan Vračević krenuo da ih komentariše.

Milica je krenula napolju sa Filipom bilo joj je zanimljivo, dopisivala se. Ušla je ovde sa predpričom sa Filipom, zaljubila se u Marka, sa Aleks se posvađala. Nije Marko prestao da joj se sviđa, Filip joj je bio dodatno interesovanje, posle Aleksandre. Da bi se njoj revanširala krenula je na Cara, ali joj je srce kod Marka. Kad joj je stisnuo za rame sada, ona mu se smeje. Boji se sa kojom namerom je Filip došao, kada su se uverile da ne želi Maju, krenule su - rekao je Miljan, pa dodao:
Pošto si ti ustao ovde i branio nešto što ne može da se obrani što je radila meni, šta je sada problem što se devojka zaljubila, pa joj nameštaš sada Marka i šolju - kazao je Miljan.
Rekao sam ti u sobi - kazao je Ivan.
Ili želiš Dejanove navijače ili imaš emocije prema njoj. Šta je problem sada, ti si taj koji je kuvao pasulje - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si je izeketirao? -upitao je Miljan.
Ko je pričao o jastuku? Nisam ni znao za jastuk, sram te bilo Aleksandra - kazao je Ivan.
Prvi si je osudio, što je nisi odveo sa strane - rekao je Miljan.
Misliš da sam pogrešio, je*i ga nisam takav. Ja grešan nisam, ti si bio prema njoj. Osuđujem postupak žene, ako vidite mene i imam vezu od 4 godine i odjednom dođe moja bivša i ja odjedamput sedne pored nje, da li biste me osudili? Hvala lepo, prijatno - kazao je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D