AKTUELNO

Razvezao jezik!

Filip Car bio je prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru". Na samom početku pričao je o svom povratku u "Zadrugu", a onda i o ostalim temama u kojima je akter.

Nisam neko ko će da dođe i da se povuče, ja se brzo uklopim i nije mi teško - rekao je Car.
Koliko si pometnje uneo u vezu Maje i Bilala? - pitao je Darko.
Mislim da mu je malo lakše i da je malo sigurniji i da mu je teže bilo kad sam bio spolja. Ja kad pogledam on gleda u mene, da vidi gde ja gledam. Ja i kad bih hteo da gledam u nju ne moram direktno, ima načina. Vidim često da me gleda, to je iz straha da ne gledam u nju. Mislim da je shvatio da što se tiče Maje nemam želju. Ne znam kako može neko da poklekne ko nema emociju? - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazao si da nisi zainteresovan za Maju? Da li misliš da je to očekivala? Ona ističe da ima dečka i da voli dečka - dodao je Darko.
Često dok priča vidi se da je to sumnjičavo i rekli su mi ljudi dok to govori da njih stiska. Verovatno joj nisam verodostojan i da lažem i da ću pokazati da je meni do nje stalo, a tu se baš prevarila. Prošlo me je, video sam je kako izgleda spolja sve što radi. Ispratio sam kad je napala Bilala, fizički, verbalno, a priča u nekome drugom. Ne doživljavam je - bio je siguran Filip.
Da li možeš da prognoziraš u kom pravcu će ići njen i Bilalov odnos? - pitao je Darko Tanasijević.
Mislim da će eksplodirati kad shvati da me ona ne interesuje. Ona više nema potrebu ni da pravi frku, koju su imali dok sam ja bio napolju. Maja ne može da bude sama. Ne bih joj bio u koži u ludilu je totalnom. Ona meni ne drži pažnju, nije mi ni simpatična. Ja vidim šta onda radi, pa mi bude smešno. Ona mi je po svemu istrošena - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.