AKTUELNO

Kratko i jasno!

U toku su "Nominacije". Voditelj Milan Milošević dao je reč Zvezdanu Slavniću, kako bi birao između Miljane Popović i Uroša Ćertića.

Mislim da sam mu rekao sve stvari koje sam želeo. Imali smo neku nominaciju pre par dana u izolaciji, tu sam pričao sa njim. Zameriću mu ovo što je uradio i mislim da su mu malo kola otišla sa puta i da je voz iskočio iz šina. Ja sam pričao sa njim o porukama, rekao mi je da nisam dobro razumeo i zakleo mi se u nešto što je njemu najsvetije. Prihvatio sam, ali ne mogu da verujem - pričao je Zvezdan.
Je l' ostaješ pri tome da ćeš mu napolju pokazati ko je mangup? - pitao je Milan Milošević.
Sešćemo, pričaćemo i on će mi pokazati. Šta god da se desilo, što se tiče poruka, mislim da je moglo drugačije da se uradi. Ako u izolaciji kaže i zakune se u svetinju, ja ću da prihvatim, iako je meni nelogično. Ja možda grešim, ali tako je delovalo i izgledalo da nije bilo potrebe. On mene ne treba da se plaši, niti bilo ko. Ja znam da je on hrabar momak i da bismo verovatno rešavali sami, ali mislim da nema potrebe i da se smao vidi ko je bio u pravu. Napolju se nećemo družiti. Mislim da je malo preterao i to je to - nastavio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane ja sam je na neki način zgotivio, ali mislim da ona nije to što se ovde predstavila. Ne kažem da je htela da se predstavi u lošem izdanju, samo to što je rekla da će biti kao Đedović 2 nije shvaćemo kako treba. Ona je završila škole, nije nea neobrazovana. Meni je krivo što je Ša i meni pričala svoje detinjstvo i kako je bila urbana devojka koja je htela da snimi rep pesmu. Bilo bi mi draže da je od starta takva, kaže da nije htela zbog profesije - nastavio je Zvezdan.
Drago m je što Zvezdan nije napravio retrospektivu. Zamerio sam što nisi poslao Jelenu u izolaciju jer mi je izgovorila najveću boleštinu na planeti Zemlji. Tebe su dve muške osobe ovde razočarale i jedna mlada ženska pet puta. Tvrdim da do jula će ti prijatelji biti Miki, Miljan, Matora, Ša i možda Ana Spasojević. Pazi sa kim si prijatelj, nisi rijaliti obrazovan. Jedva čpekam da se vidimo kod mene i da pregledamo sve to - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.