AKTUELNO

Bez zadrške!

Zadrugari biraju ko će biti prvi nominovani zadrugar. Ovonedeljni potrčci su Miljana Popović i Uroš Ćertić. Naredni je nominovao Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Od samog početka ga nisam simpatisao, jer je uvredio Bilala na nacionalnoj osnovi. Ja sam iz mešovitog braka, mene prvog to vređa. Stvari koje radi ne mogu da opravdam, nisu mi jasne. To je sve njegova igra. Pogledao sam mu društvene mreže, video sam slike sa brojnim svestskim zvezdama, nije mi jasno kako se takva osoba ovako ponaša. Ne dopadaju mi se neke stvari koje radi, ali čekam da vidim kako će se ponašati prema meni. Ovde sam tek par dana, ne mogu da zaključim odmah. Uroš je prošao sve i svašta, ne treba da se baviš nekim svvarima koje muškarci ne rade. Kako god da se ponaša, u odnosu na mnoge ovde ima iks faktor. Ne znam da li planira da se menja, to je njegova stvar, a ja ne mogu da mu popujem - rekao je Car, pa prokomentarisao Miljanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi su na nekoliko načina pokušali da dođu do mene, dobio sam jednu poruku, koja se ticala tebe. Žena je napisala da si je polila vrelim uljem, da zbog toga ima previše ožiljaka. Kazala je da te čega tužba. Ovo mogu da kažem o ovim ljudima. Najviše pored govora mržnje, ne podnosim krađu, to se zna. Ne znam ko može da ukrade od nekog zanju koru hleba. Prvi dajem svakom, čak i kad nemam, samo nemojte da mi kradete. Mnogi govore da kradete, ali ja to nisam video. Oboje su mi zanimljivi, kada je rijaliti u pitanju. Uroševe svađe sa Mićom su mi jako inspirativne. Uroš ga isprovocira, Mića burno odreaguje, to bi je bilo do ja*a. Dajem prednost Miljani, šaljem Uroša. - kazao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.