AKTUELNO

Bez zadrške!

U toku je emisija 'Nominacije'. Ovonedeljni potrčci su Miljana Popović i Uroš Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me šta ćete večeras reći. Miljana Popović i Uroš Ćertić su nominovanoi. Po vašpem mišljenu, njih dvoje su jedni od najomraženijih zadrugara. Recite im iskreno šta mislite o njima. Aleksandra, ti prva nominuješ? Kako si? - upitao je Milan.
Nikad bolje. Uroša sam upzoznala u aoartmanu. Dizao me je u nebesa, predstavljao se kao moj prijatelj. Govorio je drugima devojkama da se ugledaju na mene. Hvalio je mog dečka. Kada se desila situacija sa Bilalom, ispričao je neke budaštine o meni - rekla je Aleks.
Savetovao je Dejana da uzme moj pasoš - dodao je Milan.
Da. Onda je uzeo moj kovčeg sa hranom, govrio je da nije. Sada te pitam, je l' si ga ti uzeo? - upitala je Alkes.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam - dodao je Uroš.
Eto, znala sam. Uroš se raspravljao sa drugim devojkama, radio je strašne stvari, polivao ih je. Ne dopada mi se njegovo učešće - kazala je Aleks.
Aleksandra, Uroš je mnogo uvreda tebi uputio. On ti je pisao mnoge stvari, žalila si se na njega. Reci mu šta misliš o njemu - kazao je Milan.
Pre neki dan sam ga komentarisala. On je ološ, pa je ološ. Ne voli me, kao ni porodicu mog dečka. Zaljubljen je u Anđelu, mislim da je imao simpatije prema meni. Pokušao je da se iskupi prema meni, ali nije uspeo. On je osoba koja se ovde služi lažima. Mislim da se istrošio. Ne može da izdrži do kraja, spuistio je loptu. Zamerio se Zvezdanu. Moje mišljenje je da je ljubomoran na Zvezdana - kazala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega si nakon svegta spustila loštu? - upitao je Milan.
Sve mi je nestajalo, on je krivac za sve to. Kupovala sam mir, da se to više ne bi ponavljalo. Nikada mu nisam oprostila, ali sam čekala pravi momenat - rekla je Aleks.
Miljana je večeras stacvila masku - dodao je Milan.
Miljana je elokventna, školovana. Svaka ti čast na tome. Može da komentariše brojne situacije. Delovala mi je kao osoba koja je otresita, smatrala sam da će imati pošttovanje prema zadrugarima. To je nije desilo, postala je predmet sprdnje. Ona i ja smo imale par rasprava, imaš neku pokvarenu crtu u sebi. Ne pričaš sve što misliš - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je dvolična? - upitao je Milan.
Jeste. Dupljak je. Šlikta se Kulićkama, ne voli ih, ali pokušava da im se dodvori. Ne dopadaju mi se tvoje rasprave sa Ivanom, umeš da budeš jako pogana i podmukla. Miljan mi je rekao da su te neke stariji zarugari razvlačili - kazala je Aleks.
Šta to znači? Neki iz prošlih sezona? - upitao je Milan.
Jedan stari, jedan novi. Miljan mi je rekao da su te dodirivali, mazili. Uroš i ti ste se nakon svega pomirili, a pale su jako teške reči. Ne dopada mi se tvoje prisno druženje sa oženjenim muškarcima u kući, radi se o Mikici. Čula sam da ste igrali prljavi ples - kazala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina - dodao je Mikica.
Stiglo je i pitanje, u kome je stavljeno do znanja da je Mikicva ljbomoran na Uroša, jer razgovara sa Miljanom. Poslaću Uroša - kazala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.