AKTUELNO

Evo kako je reagovao!

Voditeljka Ivana Šopić je sledeće pitanje u emisiji "PItanja gledalaca" pročitala Mariji Kulić.

Kako se osećaš posle narušenog odnosa sa Ivanom?

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nismo ni pre toga imali neki odnos, njegov problem je što se naljutio. Ne osećam se ni nešto bolje, ni nešto lošije. Sve je na njemu. Ne interesuje me. Vidim šta mu je cilj, da ponizi Miljanu još više. Živeli smo i do sada bez njega, živećemo i dalje. Ima priliku, ako ima potrebu da vidi dete, neka ga vidi. Svestan je da je napravio veliku grešku koja ne može da se napravi. Dete raste, nikad neće više prvi put da prohoda, da izgovori prvu reč. Sve to on nije video. Može samo da se trudi da nadomesti vreme, ali njemu je primarno drugo. Da zaradi novac, da se meša u tuđe teme, da ponižava Miljanu, ako je on loš otac, da bude i ona loša majka. Samo je prepucavanje između njih dvoje, a on ne treba da se bavi time. Ja bih njemu rekla kao starija žena da se više bazira na odnos sa detetom. Ako je zbog toga došao, a mislim da nije, priča svaki dan o nekim mestima, bavi se tuđim pričama, tu je onako izričit, glasan, jasan - rekla je Marija.
Umesto u tri rečenice da završi odgovor, ona nastavlja da kopa - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

On razmišlja kad će da ga vidi, šta razmišlja... Meni je bitno da je detetu ispunjen dan, vaspitačica mi piše šta radi, i tako - govorila je Kulićka.
Tako radi prava majka. Taman sam mislio da će u tri rečenice da završi, ne, nju vuče da nastavak izlaganja bude perfidan, samo da me ponizi. Istu stvar ponavlja pet puta. Ona bi da iskroji odnos kakav bi ona htela da bude. Kaže ona da ništa nije ni bolji, a ni gori odnos. Meni je taj odnos tih desetak dana bio idealan. Osetio sam se čak da ugrožavam svoju devojku, da će možda da se naljuti, jer sam toliko Mariju prihvatio. Marija kaže da je meni bitnije da spremam pasulj. Pa Željko i da mi je ovde, ja moram da živim, da jedem. Bio sam super i sa Miljanom, sa Bebicom, sa Marijom spremao hranu, kao porodica. Neko je mogao da pomisli da ću da idem u Niš da živim, da se pomirim sa njom - rekao je Ivan.
Onda ćemo da se pomirimo, da ideš u Niš - rekla je Marija.
Nema tu ništa loše - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj, sad ti ozbiljno kažem, u našoj ulici ima mnogo jeftinih placeva, ljudi prodaju kuće, idu za Nemačku. Ima i ulica iza, opet si blizu, razmišljaj o tome. Niš je, centar je blizu, odlično zemljište. Jeleni bi se sigurno svidelo - rekla je Marija.
Ako ne daj Bože krene loše sa Jelenom za godinu, dve, vrata su ti otvorena, možemo da krenemo ljubav ispočetka - nadovezala se Miljana.
Bebica da mi kaže da li je zemljište trusno, da odradi projekat. Ako Jelena uđe u rijaliti, kupićemo tamo, pa ćemo da se širimo ka Bugarskoj, ka Skoplju... - odgovorio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.