AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', koju vodi Milan Milošević. Naredno pitanje postavljeno je Filipu Caru, ali je u međuvremenu izbila svađa između Ivana Marinkovića i Lepog Miće i to sve oko malog željka.

Sram te bilo, on ne vidi svoje dete - rekao je Lepi Mića.
Dajte da se gazim ja - rekao je Ivan.
Mladi su, to ne umanjuje njeno majčinstvo - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je vaša nesigurnost - dodao je Ivan.
Ona je majka tvog deteta - dobacio je Mića.
Ako joj majka zamera, što je ti braniš. Ti je opravdavaš - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekao sam ovaj momenat, stojićki sam trepeo od svih koji su čuli priču da na osnovu jedne priče, a naosnovu svih priču te sa Zolom te sa ovim... Miljana je kao dobra osoba, a na Ivana ste skočili. vo vam ku*ac. Ja sam ponosan tata - kazao je Ivan.
Prozvao si mene i njega - rekao je Mikica.
Šta ja treba da budem budala, da trpim da me 50 ljudi gazi da sam loš otac, a niko nije ustao da kaže da je ona loša majka. Je li ja je*em nešto ovde? - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti Miljana ni ja nismo bučni. Nismo imali odnose pred svima, sinoć je samo bilo, znao sam da će Mariju da povredi - dodao je Bebica.
Nisam ja potegao da li je ona loša ili dobra majka. Ovo je realna Marija, koja ustane i prokomentariše. Ja sam bio prema tebi najgori, on najbolji, ne dozvoljavam to. Neću da dozvolim da se to dešava, a da se na ovo ćuti - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je majka tvog deteta. O sinu se ne razmišlja, rekao si da je dete proizvod tvoje pijane kombinacije - rekao je Mića.

Potom je Filip Car završio svoje izlaganje na pitanje koje mu je bilo postavljeno, pre svađe.

Završena je to priča, prevazišao sam to napolju - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D