AKTUELNO

Porodica je najvažnija!

Večeras se održava emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje bilo je postavljeno Ivanu Marinkoviću vezano za sina Željka. Marija Kulić je se nadovezala na pitanje i iznela kako ju je razočarao.

Nisam još doneo odluku da li ću ga videti ili ne, samo trebam da vidim na koji način. Ne komuniciramo Marija i ja, razmišljam, čekam neki potez sa druge strane. Razumem je vrlo je dobro poznajem, na njoj je ogroman pritisak i za Zole i Anite, onda ja, pa njena priča sa Bebicom. Ima neke peckalice ka meni, do sada dok sam Željka viđao imao sam dobar odnos sa njima. Ne želim da doživim neku neprijatnost, tako da čekam još nešto - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne interesuje me šta priča na radiju. Može kada kod hoće da ga vidi, vidiš šta su njemu problemi, sve drugo. Došao je da bude Aleksandrin savetnik, treba da iskoristi priliku da ga vidi. Živeli smo bez njega, živećemo i dalje - rekla je Marija.
Miljana kada je Željko bio tu, nije ga viđala - dodao je Ivan.
Neka razmisli šta će i kako će ga viđati. Ima prostora, neka radi šta hoće. Ništa bolje nisam očekivala od njega. Imao je celu sezonu, bila sam sama sa Željkom. Toliko mi je odvratan kada prođem pored njega. Vidim da je čovek bez želje i bez osećanja. On drži gledaoce u neizvesnosti. Ima preča posla od sina - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D