AKTUELNO

Maja ubeđena da Filip Car laže!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', koju vodi Milan Milošević. Prva pitanje bilo je postavljeno Filipu Caru, pa se priključila i Maja Marinković.

Očekivano i kako sam mislio sam se osećao kada sam ugledao Maju. Ništa me nije ni štrecnulo, pozdravili smo se normalno. Onako kako sam i očekivao, videlo bi se po mojoj reakciji, ali ništa specijalno. Nisam ni napolju pričao o njoj ništa pozitivno, ali ništa ni negativno. Nemam potrebu ni da se svađam sa njom, da ispravljam krive drine. Ona je i u vezi - rekao je Filip, pa dodao:
Ona je znala da navodno ja nisam iskren, da nešto glumim, ona je u filmu da ja želim da budem sa njom. Prošle su mi sve te neke stvari, lagao bi kad bi rekao da bi se i družio sa njom. Nije mi više ni simpatična, nikakav kontak ne želim.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je ironija jača strana, ironičan je. Kada mi je pružio ruku rekao je Filip. Ako vas neko ne zanima, u tog nekog ne gledate. Ovde sam totalno iskrena, da li bila najbolja ili najgore. Filip ima fetiš prema udatim ženama, ja sam sada udata - kazala je Maja.
Ako ja ne potenciram na tome, mene ne zanima od koje do koje tačke će da ide - dodao je Car.
Rekao je da bi za 3 minuta bio sa mnom. Želi ovde da se pokaže da je nedodirljiv, jako ga dobro poznajem. On je i ego manijak, pokazaćeš svoje pravo lice - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Muž je muž, ali istina je puž. Oni su mi vrlo simpatični i kompaktni, super su mi, bili su mi i spolja. Bio sam fan vaše zajednice - rekao je Car.
Ironija ti slabo stoji, jako loše ti stoji. Ko je rekao da želim da budem sa tobom. Bio si ironičan sve vreme i sa mnom i sa njim - kazala je Maja.
Ne želim te uvrediti, imaš dečka i muža i stalno me spominješ. Taj dečko te prevario, a sat vremena pre toga si rekla da bi imala sa mnom se*s - rekao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D