AKTUELNO

Iskren do koske!

Filip Car je u nastavku svog izlaganja, progovorio o upoznavanju sa Anđelom Ilić i o tom čuvenom "afteru" o kom se toliko spekulisalo i pričalo.

Postoje ukućanke koje su se hvalile da su bile na afteru. Kako si upoznao Anđelu - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo Šebez, Janjuš i ja vozili se po Beogradu. Janjuš mi je rekao da zove neka devojka da dođemo. Tada smo se Anđela i ja upoznali, a ona je bila toliko nabrijana na rijaliti. Bojao sam se svega, a oni su uleteli nikad hrabriji. Vrlo brzo se ugasila u rijalitiju - rekao je Car.

Anđela Ilić je uletela u radio.

Kao prvo, nisam ja zvala Janjuša, nego je on mene zvao. Kao drugo, ja ću sigurno biti pevačica, makar se svet srušio. Jesam se pogubila, u pravu ste bili, ali sam prvi put u rijalitiju, tako da je ovo za mene sve novo. Meni je drago da je ovaj dečko došao da kaže da ništa nije bilo između nas - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo ništa, stvarno. Ne bih rekao i da jeste, ali stvarno nije - rekao je Car.
Milica Veselinović - rekao je Ša.
Bilo mi je krivo što su je zadrugari stegli po pitanju tih poruka. Nismo se sastali napolju, nešto smo planirali. Nisam hteo da dajem izjave po pitanju toga. Čuli smo se, krenulo je bez veze , dopisivanje, par puta smo se čuli, zezanje, ništa nije bilo priče o nečemu. Ja kad sam imao taj neki kontakt sa Majom, ona je videla i ostalo je na tome. Ispala je šmeker u ženskom smislu. Dajem priliku mom i njenom drugarstvu - pričao je Car.
Prirasla ti je srcu, da li ti misliš da tu nešto može da se rodi - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kupila me je tim nekim stvarima koje je uradila. Jako je namazana, perfidna za te godine, ume da bude kvarna. Treba se, što se tiče nekih stvari, dosta promeniti. Ne mogu mi se više događati neke stvari koje su mi se dogodile. Meni je samo žao što sam za dve godine učešća ovde, da mi reč izgubi težinu i obraz postane đon. Rekao sam da sebi neću da dozvolim neka ponašanja i da se upuštam u nešto što je loše. Ako se izrodi iz toga nešto, ako bude valjalo, Bože moj. Ako ne ispuni neke norme koje ja smatram, ja ću se jednostavno ograditi - rekao je Car.
Ove sezone je promenila dosta toga. Sad mi reci što se tiče Sanje i Aleks - pitao je Car.
Nije mi bilo drago da me Sanja negativno pomene. Imam korektno mišljenje prema njoj, mislim da je neke stvari loše napravila. Ovaj momak sa kojim je ona, čini mi se da je korektan. Čuo sam da je par puta korektno pričao o meni, mislim da je korektniji od nje u ovom odnosu. U kraju krajeva, što je bilo vezano za mene i Sanju je neka glupost...Što se tiče Aleks, naši putevi su se opet sreli, ona je zavšrila sa zetom. Boleština! (smeh). Isto mulja, petlja, blati. Nemam loše namere što se tiče nje, niti loše mišljenje. Nisam došao s namerom da nekoga pljujem i ostalo. Mislim da je korektna, bilo šta je bilo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.