AKTUELNO

Krčka se haos?!

Zorica Marković je nakon razgovora sa Aleks Nikolić otišla kod Lazara Čolića Zole, te je tom prilikom oplela po Marini Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim perfidne stvari, sitne ili krupne. Nije mi do torte, nisam željna ili bilo šta. Ja kavijarom mogu da depiliram noge, veruj mi. Ako se iko najeo torti po svadbama, svetu ili Evropi, to sam onda. Međutim, ona, šta se dešava. Kada je bila šefova slava, najbolji su kolači bili. Ja njoj kažem, ostavim u tanjir, da jedem, međutim nisam mogla da jedem, ostale su tri kifle, sir, jedna sarma, jedno parče mesa, kašika kajmaka, kašika ajvara...Rečeno je da nosimo, ja pokrijem salvetom i odnesem i stavim u plavu kantu. Marina me pita da li sam jela tortu, rekla sam da nisam. Ja uzmem četiri parčeta za mene i za Marinu, ostavim i ništa. Legnem da spavam. Ja vidim za vreme emisije, nađem je na krevetu, otvara iz kese tanjir gde ima, brat bratu, deset parčadi torte. Ja to ništa ne registrujem, uzela, boli me ku**c. Ja zagrabim viljuškom jedno parče. Vidim, kada se završila emisija, brdo su hrane pokupili, mimo ovoga što smo uzele da podelimo ona i ja. Ona sada vadi to, deli sa Slađom, Ivanom, Aleksandrom malom, Boki nije bio tu i zove Pecu i Necu i ova dvojica su je od**bali jer su je provalili. Ja ništa, prolazim, ona ništa ne nudi. Nebitno, nisam ni bila gladna, imam ono svoje. Meni bilo loše, ja se vratim, ona mi kaže da su mi sve pokrali. Ja je pitam: "Ko?", ona kaže: "Ne znam, ali sam se svađala sa Jelenom". Ustvari, ona je sve pojela sa Slađanom i ostalima koje je zvala. Nije problem da se pojede, bolje, nego da se pokvari, ali nemoj da lažeš. Miki dolazi i kaže da mi je uzeo grozd. Kako to da Miki, koji nikada to u životu nije uradio, legne iza kreveta i uzme? Nikako. To je njeno maslo! - rekla je Zorica.
Ti dobijaš potvrdu - dodao je Čolić.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ja bih sačekala bar dva dana da vidim da li će neko da se vrati. I na kraju, plag na tortu, bilo je još mnogo propusta. Nikada mi kafu nije skuvala. Ona pije kafu sa Slađom, a meni došla i plače i kaže: "Nemoj da se ljutiš, ja ne mogu bez tebe, znaš koliko te volim". Ja njoj kažem "u redu", i kažem joj što sam se ja distancirala od nje. Rekla sam joj da je imala mesta. Ti se presvlačiš ispod jorgana, a je**no samo malo meni pripada. Ona je odmakla krevet, ima iza mesta, može da stane šta hoćeš, ali sam rekla da mi ne gura džak, jer ne pere garderobu. To smrdi! Osećam da smrdi! Ona jeste zahvalna, ali je propustila da kaže: "Daj Slađi, daj Zorici". Ja sam je učila rijalitijem. Četvrtinu torte odseće njoj i Slađi, ko je*e mene i Bokija, a ja ljuta na Maju - dodala je Markovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Od toga sve kreće - pitao je Zola.
Ona Bokija smatra za potrčka. Ja sad psujem Maju, je**m mater, a ona mi donese parčence torte. Ja bacim tortu na pod i kažem: "Se**m ti se i na tortu i na Maju i na sve. Nemoj da me belfiraš, ja luda nisam. Ja nisam sitničar". Ja sam rekla da bih se nje prvo setila, a ona mene nije. Ja kažem uvek: "Daj i za Marinu". Sad je meni bilo krivo i za mene i za Bokija. Dolazi Bilal, ustaje odavde i donosi mi dve kašike, ja opet i o njega. Rekoh: "Pu*i ku**c". Krvi ću da ti dam, ja se zovem kako se zovem, je l' se ja ku**im? Ja se spustim na nivo ku**e i murte, nepismenog i ostalo. Pa nemoj me je**ti, jer ja mozga imam! Ja sam rekla da mi se ne obraća i uzmem taj džak i stavim joj na krevet. Bilo je i crva...Počela je malo da se prima, jer se njoj ostaje, tek sada. Nemoguće je da nemaš mišljenje ni o jednom slučaju, pa makar i o Palčici i Petrućiju...Amaterski ona to radi. Ti si jedan od troje, četvoro najaktuelnijih, a ona je došla tebi da se žali. Ona zna šta ja znam o njoj, ja to ovde nikada neću izneti. Ona se boji! Ja nisam takav čoveK - rekla je pevačica, pa je dala amin Zoli da "gazi" i "udara".

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.