AKTUELNO

Sve iznenadio!

Marko Marković je naredni ustao da nominuje:

Miksi je neko koga ja poznajem od Zadruge 2, ona je luckasta i ja je jako volim. Brzopleta je ali sve je to super, Ja neću komentarisati njene ljubave odnose. Sa druge strane Ivan je osoba koja je meni jako bila iritantna. Beskrajno duhovita džukela kako ga zovem, a ovo je tvoj teren, ali znaj da ja MIljanu ne mogu da pošaljem, pa šaljem tebe - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću uvek sačuvati Miljanu, ona nije pristrasna i ja je volim. Nju ostavljam zauvek i uvek - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

O Miljani sve mislim kao i ranije, a nominovaću Ivana, jer me vređa, a ne zna razliku između Je l i Jer - rekla je Cveta-
To su dve osobe sa kojima imam super odnose. Meni je Miljana jako draga, naši odnosu u spoljnom svetu imaju težinu, ja sam njoj bio u kući na rođenju i krštenju deteta. Ona je prema meni bila od sjaja do očaja, a ona je shvatila da sam ja oduvek bio uz nju. Njen odnos sa Zolom, pa takva ljubav se ne pamti, ali je stavljena tačka na sve, a što se tiče Ivana ja sa njim nemam probelm, uvek mu kažem šta mislim. On nekada pogreši, a on zna da sam ja uvek bio uz njega on zna da ja želim uvek dobro njemu. Zameram mu mnoge stvari, a jako često ja srljam, ali bolje da mu kažem sve u oči. Volim što si pokazao lepo lice, i veoma mi je drago što si ostvario komunikaciju sa sinom. Šaljem tebe ostavljam Miljanu - rekoa je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.