AKTUELNO

Maja mira nema!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar Darko Tanasijević, postavio je pitanje Maji Marinković i to za njenu vezu sa Bilalom Brajlovićem.

Nemamo neke ozbiljnije probleme, sam taj ulazak za koji se pričao ispran mi je mozak zbog toga. Smeta mi prisustvo nekih žena oko njega, znam da nisam budala, imam šesto čulo. Ako mu kažem da mi smeta, žašto me ne ispoštuju. Trudim se da ispoštujem njega, za eventualni ulazak ako se desi. Oni mene da veslaju ne mogu - rekla je Maja, pa dodala:
Skrenula sam i njemu i Sofiji Uni pažnju već nekoliko puta. Istina je da nekad od muve mogu da napravim slona. A potreba za nekom pričicom kod mene ne postoji. Ako mi neke stvari smetaju, one se ne rade. On me ne poštuje za neku budalaštinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zasmetala mi je njena reakcija i ovo njeno dranje. Ne gledam ni jednu devojku, ono što ona primećuje sa moje strane ništa ne radim. Ne primećujem ništa i ne gledam. Ne mogu ući u kožu nekih devojaka. Treba me poštovati oko njene bivše ljubavi - Cara. Za Sofiju Unu nisam ništa primetio ni uradio. Hoće da distancira sve devojke da se sutra nešto ne bi desilo - rekao je Bilal.
On je moje poverenje prokockao. Kod mene nema uvijanja, kažem sve, nemoj sa mnom da se igraju - kazala je Maja.
Niko se ne igra, nema nikakvog problema. Da se nešto dešava rekao bi. - dodao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je njemu dosadila kad je imao onoliko Sarajki. Sve neka ide po redu, mali je počeo da se šminka sa ženama - rekao je Ivan.
On nije normalan. Maja meni neće dosaditi, ne razumem čemu ovo sve - kazao je Bilal.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D