AKTUELNO

Tek sad se zakuvava!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su u narednom prilogu videli kako Milica Veselinović sa Necom Lazićem priča o odnosu Aleksandre Nikolić i Marka Markovića.

Ništa mi nije zaparalo uši jer sam u svojoj glavi shvatila da sam ovde sama. Komentariše se odnos mene i Marka, pričali su za stolom i ja sam pričala da ne postoji ništa - pričala je Aleksandra.
Ja sam rekla da ne prihvatam to što pričaju ljudi... Oni su dali materijala da drugi komentarišu. Ja sam posumnjala, pa sam komentarisala da ne verujem i da mi je sve neobično - ubacila se Milica.
Ko je koga izdao? - pitala je Ivana Šopić.
Ja Aleksandru zbog onoga za dron - rekla je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da sam ja ispala prijatelj Milici, ništa joj loše nisam uradila. Ako neko hoće da igra rijaliti, neće dobiti, ja biram ako hoću da igram rijaliti sa kim ću ga igrati, ja biram rasprave - govorila je Aleks.
Kako to igraš rijaliti, a sve si umešana? Nisi svojom voljom, tako da ne odlučuješ ti - dodala je Marija.
Ljudi žele to da urade, ali neće dobiti priču preko mene. Ja biram ako ću da budem sa nekim u priči i kako ću i šta ću uraditi. Meni je najbolje kad nemam priču. Niko neće da kaže ko je osoba, svao je nešto rekao i primetio, a niko ništa ne govori transparentno - pričala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ništa primetila, drugi su dolazili kod mene i pitali: "Da li vidiš šta ti radi bivša drugarica?". To dolazi kod mene, a ne da nešto potiče od mene. Stalno ispala da je Milica protiv Aleksandre i da hoću da joj se osvetim od pete sezone - pričala je Milica.
Ona je rekla da se plaši, nije mi rekla šta, ali da smatra da će pući. Rekla mi je da ju je više zabolelo od strane Aleks, jer je ona još uvek u Marka zaljubljena. Ona je rekla da je prema Aleks ispala maksimalno fer i ja je razumem da joj sve smeta, ali ostavlja prostor Milica da nešto postoji - komentarisala je Matora.
Bude mi čudno da nemam komunikaciju sa njim, prestala sam da se družim sa njom, a vidim njih dvoje zajedno. Bude mi teško i krivo... To nema veze sa njim, nego sa njoj, kao moja drugarica - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da sam nešto toliko strašno uradila, nisam flertovala sa Markom... Dala sam mu jastuk i popila iz šolje, baš zato što znam da nema ništa - rekla je Nikolićeva.
Svako je sam u rijalitiju, nije Aleksandra jedina koja je sama, ona je samo prošle godine drugu polovinu bila sa Dejanom, a do tad je uvek bila sama kad je ulazila, pa nikad nije tako pričala - pričala je Marija.
Tako je, jaka sam kao Rusija - dodala je Aleks.
Aleks zna da je ovo Markov rijaliti, a ona sumnja jer joj se dopadao Marko, a zna da se Aleksandra prošle godine zaljubila u njenog momka. Ovo prebacivanje, gledala sam Aleksandru kako je sedela kad je bila Milanova emisija i šta je gledala, direktno prebacuje Milici za neke dešavanja u kući i zato kaže da će sve biti prikazano. Vidim sve i ja, tako da je direktno rekla da sve što radimo će biti pokazano - nastavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.