AKTUELNO

Rusvaj!

U radi-emisiju "Radioaktivnost" došli su Ivan Dragić i Aleksandra Momčilović kako bi odgovorili na prozivke koje su dobili od Marka Stefanovića i Sanje Grujić.

Dragićevo ponašnje, ako ima devojku ne mora da izađe napolje, ali da je maže... Pa nisi došao ovde da budeš maskota - pričala je Sanja.
Što se tiče spiska ja sam nju nekoliko pitao za prodavnicu ona je rekla da će ići Valentina, ja sma se čak poslednji put i naljutio jer je dala Mikiju, a ne meni. Što se tiče Marka protiv njega nemam ništa, a Sanja voleo bih da mi se nikad više ne obratiš. Ovaj komentar mi se nije svideo, govorila joj je da joj je drago što smo dobili podršku, da joj je lepa njena veza - govorio je Ivan.
Ja sam rekla da ti je bila lepa slava i da mi je drago da ste dobili podršku,a do tad nisam znala na spisak i zaobravila sam na gogo igračicu, a sad kad me je Ivan pitao ja sam uključila mozak. Kad ima emocija ljudima je zanimljivo da razaraju, a kad nema emocija znaju da neče biti ništa - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš odnos je bolestan da se ne razdvajate i da nemate drugove. VI imate pravo da komentarišete našu vezu, naravno da ću braniti naš odnos. Meni je sa aleksnadrom prelpeo - rekao je Dragić.
Ljudi su navikli na bolesne veze, da se parovi šamaraju, a meni ne pada na pamet da to radim. Ja legnem u sobu i sačekam da rešimo naše probleme - dodala je Aleksandra.
Kad smo kod bolensih odnosa Marko i ja smo se družili, niso imali s*ks utorkom, pa sam se ja kupala sa drugim muškarcima i nije me gledao kao s*ksualni objaekat i sa mnom u vezu ušao pod pritiskom. Sva dela kad se saberu i oduzmu je savršeno, osim moje nedolično ponašanje. Kad se sve sabere ot je zdrava veza, a ne j*bati se utorkom - govorilaje Sanja.
Svi znamo da si imala momka i prevarila si ga, dobijaš epitet i sama znaš kakve. To što si imala sa Borom Santanom, proverano znam da si spava sa njim - dodao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pričam o delima iz "Zadruge", a oni o stvarima iz spoljnog sveta, rekla kazala, psi laju, a vetar nosi - dodala je Sanja.
Za mene je šamaranje isto pokazivanje emocija, a ne pokazivanje je to što ti radiš - rekao je Stefanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.