AKTUELNO

Karte na sto!

Marko Stefanović i Sanja Grujić bili su naredni gosti u emisiji "Radioaktivnost" kod Ivana Marinkovića i Aleksandre Nikolić.

Ja nisam ljubomorna ni na koga, nego kad Marko provodi vreme sa nekim, a da to nisam ja. Ja nisam komentarisala da Marko nekog gleda, nego osoba koja smatgra da je gledala je to iznela. Mislim da je to kap koja je prelila čašu, a mi sad funkcionišemo bolje nego ikad. Mislim da je to trebalo da se desi - rekla je Sanja.
Spustili smo loptu, problemčići su bili stvar nepoznavanja. Mislim da ćemo kroz određeno vreme da se upuznamo skroz i da funkcionišemo. Ja sam pristao da budem sa Sanjom po ceo, to mi odgovara. Kad je Sofija bila sa Marko smetalo je što ne provode vreme. Ja misli da nema potrebe da provodim vreme sa nekim drugim - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si spajan sa Anitom bio si izriči i nije davao znake, a Sanja je neko koga gledaoci sad vide u potpuno drugom izdanju. Verujem da je svesna da postoji pritisak kako će da se pokaže. Da li te to malo vuče?
Ne i prošle godine sam se ponašala kako sam htela. Meni je važno da me Marko prihvati i da ono što sam započela ide pravim tokom i da budem srećna u odnosu. Ja sam prošle godine pratila tuđe živote, a sad funkcionišem normalno kao da sam u spoljnom svetu, samo mi se napolju nije dešavao takav izliv besa. To nije bio ni bes, nego neka tuga i povređenost. Trebala sam da budem pribranija i da dopustim da mi završi rečenicu, jer posle toga ne bih imala razlog ni ton da povisim, a ne da ga udarim. Ja koliko sam se isplakala taj dan i posle žurke, rešili so stvari koje su me mučile... Ja stvarno ovo najiskrenija kažem, mislim da nemamo potrebu ni za jednim problemom - pričala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je komentarisala odnos Aleksandre Momčilović i Ivana Dragića.

Kako ona može da se ne naljuti kad on komentariše da Milici lepo stoji haljina? Ne mora da napravi scenu, ali bar da se naljuti

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.