AKTUELNO

Ovo nije kraj!

Slađa Lazić i Anđela Ilić razgovarale su na garnituri o životu, ciljevima i podršci koju su im majke pružile za ulazak u "Zadrugu".

Foto: TV Pink Printscreen

Moja majka je rekla da razmislim, ona mi je uvek podrška, ali smo dva različita sveta. Ja bih volela da se bavim muzikom, a ona ne zna tekst bilo koje pesme. Čovek se tako rodi. Ja sam znala šta želim ceo svoj život. Uvek sam želela da napravim nešto od svog života, za mene počinje život posle ovoga - rekla je Anđela.
Ja sam mami rekla da je bolje da vidim, pa šta bude, biće. Međutim razmišljam da li ću moći da izdržim pritisak. Volim kad uđem u kafić, niko me ne zna, a već sam se istakla, a sad gde god da se pojavim prepoznaće me - rekla je Slađa.
Ja uvek u životu teram glavom kroz zid. Kakvo povlačenje, to nema - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ove operacije koje mi radimo utiču mentalno, ali da sam bila drugačija možda bih drugačije prošla. Moja rođaka se udala na selu, muze krave, ima četvoro dece. Za razliku od mene... Ja sam uvek kidala, čupala, odem na neku operaciju, grudi, nos, igle. Samo nos sam radila dva puta, a opet nije kako treba i opet moram - rekla je Slađa.
To je okej, ni ja nisam zadovoljna nekim stvarima koje sam izabrala - rekla je Anđela.
Celu facu ću da izoperišem - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.