AKTUELNO

Turbulentna noć!

Voditelj Milan Milošević je kao i svakog četvrtka okupio zadrugare za crnim stolom i započeo emiriju "Glednje snimaka".

Prvi klip koji su zadrugari pogledali jeste razgovor Uroša Ćertića i Anite Stanojlović o potencijalnom ulasku bivšeg zadrugara Filipa Cara. Prvi je kometnarisao Lazar Čolić Zola kojem ni najmanje nije jasno zašto njegova devojka ima konstantnu potrebu da priča o ulasku njegovog najboljeg prijatelja.

Meni je Car najmanji problem, ona komentariše sve redom. Njoj je sve normalno... Da je njoj Uroš rekao da bude sa njim, baš me zanima šta bi rekla... Ne sviđa mi se njeno ponašanje ni malo, nervira me to! Ima te neke stvari koje me mogu dovesti do ludila - dodao je Zola.

Nakon što je Anita pokušala da se spere ljagu sa svog imena, reč je dobio Nenad Aleksić Ša koji je nije štedeo iskrenih komentara. Marija Kulić nije imala ništa bolje mišljenje o Stanojlovićevoj i njenim postupcima sa muškarcima.

Kad nešto krenem da komentarišem, Anita krene da mi se breca. Pre nego što je Zola stupio u odnos sa njom, ja sam prorekao nešto. Zola je sa Anitom, spavao je sa Anitom, glupo je da ovo pričam. Žao mi je samo što vidim da je počeo da se zaljubljuje u nju. Anita je pop**ljiva i osoba je koja se neće promeniti. Njoj je stalo do toga da bude Maja, ona je tvoj fan. Bitno joj je da bude popularna! Jeste Anita pratila i Zolino učešće, zna ko je Car i nažalost, bićeš sa Filipom, ako bude ušao. Zola će lako da se odljubi, a mislim da je po njega to loše, razočaraće se mnogo - rekao je Ša.

Pošto je u pitanju bivši dečko Maje Marinkvoić, ona je otkrila kako se oseća povodom potencijalnog ulaska Filipa Cara, a zatim je Anđela Đuričić podbola Milicu Veselinović zbog afere "sneg".

Biće neka treća uključena u priču. Sneg je u decembru ili januaru pa nadam se da će stići brzo - dodala je Anđela Đuričić.
Anita ovde kao da je potvrdila da će biti sa Filipom. Ona jeste poprcljiva, sa kim može da bude svako. Anita i ja ne možemo da se svrstamo u isti koš, sa Zolom je zbog priče za rijaliti. Par puta sam pričala sa njom o Filipu - rekla je Anđela Ilić.

Zadrugarima je pušten klip na kom Maja Marinković đuska i poručuje pesme koje je u periodu veze sa Janjušem posvećivala upravo njemu, a zatim je otrkila kad su poslednji put bili u kontaktu.

Janjuš i ja smo prekinuli sa emocija kada se dogodilo između nas ono što se dogodilo. Da je bilo šta, ponavljam, u vezi našeg odnosa, ja bih to uradila u Zadruzi 5. Naručivala sam pesmu jer mnogo volim kuma i onda sam naručivala pesme, jer Zadruga 4, Janjuš i ja smo non stop slušali Acu Pejovića. Nema ova pesma veze sa Janjušem, pozdravljam ga ovaj put, ne želim mu ništa loše...On je naručivao Adrijana i ja sam naručivala Pejovića. Svaki put kada se budem udavala, ja ću uvek voleti Pejovića. Ja to volim, prema Janjušu nemam nikakvu emociju. Svako ko bi pomislio da bih imala nešto sa njim posle svega, taj je lud - rekla je Maja.

Bilal Brajlović se iskompleksirao nakon Majinog izlaganja o bivšem dečku, pa je priznao da je bio sa doslovno svim devojkama iz Sarajeva što je izrevoltiralo mnoge zadruagre, pa su ga Miljan Vračević i Ivan Marinković napali. U raspravi Brajlović je otkrio da li je bio sa Gastozovom devojkom.

To su najveće ku*ave, f*fe, žene sa decom - dodao je Bilal.
Je li si bio sa ovom Gastozovom? - upitao je Miljan.
Prave ribe neće dozvoliti da poznaje ovakve kao što smo mi, a ne... - kazao je Miki.

Dok su Miljana Kulić i Bebica zajedno posmatrali najlepše ljubavne trenutke koje je doživela sa Lazarom Čolićem Zolom, sa druge strane stola, Marija Kulić lila je gorke suze. Voditelj je odmah po završetku klipa reč dao upravo njoj, a zatim je ponovo uhvatio Nenada Macanovića u laži.

Ja sam zaplakala jer sam joj sve vreme pričala da je on ne voli... To što ljudi govore da je to prava emocija, od toga nema ništa... Samo čekam da ona shvati da treba da poštuje onog ko je zaista voli - rekla je Marija.

Zola je svojim izlaganjem udario kontru na Miljanine izjave, a zatim se i sukobio sa njom. Nakon njega, njihov odnos komentarisao je otac njenog deteta, Ivan Marinković. Objasnio je zašto misli da trenutno vlada faza "početak kraja".

Za šta sam ja nju koristio, za šta? Ni za šta, voleo sam je najviše, ali to su stvari koje su gotove.

Nakon što je voditelj saopštio zadrugarima da je Bebicina porodica van sebe zbog njegovog ponašanja i laži koje iznosi, Miljana Kulić ušla je u crveno, pa je zajedno sa Marijom iz petnih žila zaurlala na njega.

Zola me nikada nije lagao, to jeste istina - rekla je Miljana.
Ja sam rekao da su na sve spremni da nas razdvoje - rekao je Bebica.

Nakon što im je pušten klip na kom Marko Stefanović gleda u pravcu Anđele Đuričić, skočila je njegova devojka, Sanja Grujić, pa je progovorila o pogledima, njegovom odnosu sa Anitom i poverenju u vezi.

Sanja, tebi svaka čast na ovakvoj reakciji! Prošlo je deset dana, odmah sam primetio da se on njoj sviđa, jako je lepo što je ovako sigurna u sebe tako i treba - rekao je Bilal.

Sledeći klip bio je vezan za Brendona i Marka Smiljica. Zadrugari su komentarisali to što je Radonić proveravao koliko je MMA borac rastegljiv podižući mu noge u vis, a zatim su ukućani potegli temu njegove seksualnosti.

Možda dečko ima problem da otkrije šta je, mlad je. Možda je bi,m neću dečka više da napadam - rekla je Matora.

Po završetku emisije Anita Stanojlović je na sve načine pokušala da odobrovolji Zolu koji se dugo nije dao, ali je u jednom momentu popustio kočnice i dao joj dugo traženi poljubac.

Zagrli me molim te, molim te! Ajaooo, molim te - zapomagala je Anita.

Nakon što mu je Matora u toku emisije objasnila šta za Maju predstavlja ime Maša koje toliko potencira, Brajlović je napravio haos nakon kog ga je Marinkovićeva izbacila iz kreveta.

Izađi iz mog kreveta, da li si čuo? - besnela je Maja.

U cik zore Brendon i Miljan Vračević napravili su opštu pometnju u spavaćoj sobi zbog otvaranja prozora. Njih dvojica izazvali su u ozbiljan konflikt koji je jedva zaustavio Marko Marković.

Mogu i sa kafom i bez kafe, ali hoću sa tobom sve. Ša reci mu u lice, on ne može da te trpi, negativan si, ne može on, pa ću ti reći ja da ne želi da sediš pored njega, a Bilal te se plaši. Ja te sad neću ostaviti - rekao je Brendon.

Autor: M. M.