AKTUELNO

Nije mu svejedno!

Lazar Čolić Zola i Bojan Simić sedeli su u dnevnom boravku. Pridružio im se Miljan Vračević i pokrenuo priču sa njima o Aleksandri Nikolić.

Je li sam ja brate negde pogrešio? Tebe Zola nisam vređao, kad si imao ovde problem sa Kulićima, javno sam upalio lajv i rekao da mi se javiš. Ja sam takav, biću otvoren, gram ne lažem - rekao je Miljan.
Ti si išao na to da se spusti lopta, da ne dođe do sr*nja - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se družimo, ona dođe i ustane. Meni i Marko dođe, kaže da joj je glupo. Vidim da ona pokušava.... - rekao je Miljan.
Da sam ja na tvom mestu, pitao bi prijatelja, da ne ispadne on grbav tu jer on možda ne komunicira sa njom - dodao je Zola.
Mikija ja gotivim i on je u pravu iz rijaliti gledanja. Ali za ovoga važi, a za onoga ne važi. Ali ja sam takav i napolju - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećao sam se i ja sinoć glupo, očekivao sam da će još nekok osim Matore ustati. Prozivali su me, sve najgore mi je govorio na 15 cm od mene. Nikad mu nisam nikoga uvredio (Bebica) I mene je najstrašnije izvređao i ja to kapiram, pričam ti uopšteno. Tresao sam se posle, nije mi bilo dobro. Sad smo se dotakli teme, ne bi ti ni rekao. Odveo sam ga sa strane i za stolom, završena je ta priča - rekao je Zola.
Ja ću mu već sutra reći - dodao je Miljan.
Što se tiče tvoje situacije, razumem te. Ne želiš da se diže frka - dodao je Zola.
Ne treba meni svađa ni sa kim. Na šta se ovo napravilo, svima sam rekao šta sam imao - kazao je Miljan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D