AKTUELNO

Haos!

Večeras se u Beloj kući održava emisija ''Gledanje snimaka'', voditelj je Milan Milošević. Sledeći klip bio je vezan za Anastasiju Stanojlović Palčiću i Marka Petrućija, oni su ga i komentarisali.

Marko i ja smo brzo ušli u odnos, možda je bilo bolje da smo se prvo upoznali. Sad smo na distanci, pokušaćemo da budemo drugari, nisam za vezu u rijalitiju. Videćemo kako će ići - rekla je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta hoće, dosadno joj je. Možda se i zaljubila, kaže da joj ne posećujem pažnju, sve joj smeta - govorio je Marko.
Mislim da sam i ja preterala, drugačiji je od predhodnih koje sam imala. Monotono mi je, ja volim kada je haos. Malo je pokazao i sebičnost sa jedne strane - rekla je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Petrući super, ne radi ništa fejk. Mislim da bi ona trebala to da ceni, mislim da je iskren prema tebi. Predhodni te je varao, njega trebaš da čuvaš, ne trebaš na silu ništa da radiš - rekla je Aleks.
Cenim njegovu dobrotu, a sitnice mi se nisu svidele, a volim da mi je sve savršeno i idealno, kao i urbano - dodala je Palčica.
Ona izmisli svađu, meni je to smešno, mlada je - rekao je Petrući.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D