AKTUELNO

Evo kome veruje!

Sanja Grujić, nakon što je ugledala video klip u kome njen dečko pred ulazak u Zadrugu spominje Anđelu Đuričić, zaurlala je iz sveg glasa.

Ja sam samo rekao da je Anđela devojka na mestu - rekao je besno Marko.
Normalno je da je spomenuo više puta, jer su to intervjui koji su u razmaku dva tri dana. Meni je to normalno, to je sve bilo pre mene, ne vidim u čemu je problem. Ne vidim da me je išta slagao, ovo što ispada da gleda u nju, normalno je da negde mora da gleda. Jedino što je rekao da je ona devojka na mestu. Sa Markom sam se družila od samog početka, mi znamo sve kako stoji dosta stvari - govorila je Sanja.
Hoćeš da kažeš da je on zaljubljen u tebe od početka? A sa Anitom je bio u početku 24 sata - pitao je voditelj.
Da! Ja Marku verujem, može ceo svet da se okrene i da dođe ceo bataljon, ja znam šta osećam! Kakva Anita o čemu mi pričamo?! - vikala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to sporno, normalno je da ti se svidi devojka kao što je Anđela i to je bilo mnogo ranije. Lepo ustaneš i kažeš, nemoj da se petljaš. Samo lepo reci, bila mi je simpatična na samom startu, posle sam se zaljubio u Sanju i niko me drugi ne zanima. Nije mi rekao ništa na početku, mislim da mu se posle svidela, bilo kako bilo, samo mislim da treba da bude iskren - rekao je Ša.
Ponizio si Anđelu sada kada si rekao da nije tvoj tip
Ne, Sanja je moj tip devojke! - odbrusio je Marko.
Sanja, tebi svaka čast na ovakvoj reakciji! Prošlo je deset dana, odmah sam primetio da se on njoj sviđa, jako je lepo što je ovako sigurna u sebe tako i treba - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.