AKTUELNO

Aleks sigurna u sebe!

Večeras se u Beloj kući održava emisija ''Gledanje snimaka'', voditelj je Milan Milošević. Sledeći klip bio je vezan za Aleksandru Nikolić i aferu ''Jastuk''. Prva je komentarisala Miljana Kulić, potom Miljan Vračević, Miki Đuričić, Milica Veselinović, Marko Marković, Matora.

Meni je Aleks draga, ali ona je ćutala kada joj je Miljan pevao o jastuku. On kad se i sprda i ne sprda se, ona zna koliko to može da je košta. Matora mi je rekla da se ne druži više sa nama, ali da se druži sa Markom Markovićem, prija joj priča i da se smeje. Vide se neke stvari i sa njegove strane, mislim da se poverio Ša, izgubio se skroz kada je rekao da jedan čovek njihovu sreću kvari. Ovo je prešlo svaku granicu prijateljstva, Marko briše Dejanovu sliku - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jastuk je pokrenuta priča, da ima između njih ne bi se sprdao. Jedva sam se pomirio sa njom, ne bi sada pravio neke priče, čista zaje*ancija. Odmah bi rekao da nešto ima - rekao je Miljan.
Šta te boli uvo šta ona radi, ne zaje*avaš se sa ženom koja te je lažno optužila - dodao je Miki.
Evo ja sam kriv, izvinila mi se - kazao je Miljan.
Ja jedini sa njom ne pričam u kući zbog onoga što ti je rekla - govorio je Miki.
Skapirala je da treba da budemo okej, rekli su mi da joj je krivo, pružili smo ruku jedno drugom - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Markove strane ništa ne može da me povredi, ali mi je čudno kada spominju jastuk. Kada ga je dobila od Dejana, nije htela da da Rodniju jastuk, njemu je. Pije iz Markove a ima Dejanovu. Ne želim da verujem u to - rekla je Milica.
To je totalna glupost, Miljan je bacio foru ja sam se nasmejala. Ništa ne postoji između mene i Marka. Nisam vodila računa kako će se protumačiti. Dala sam mu taj jastuk, ako mu se možda sviđam ne želim da nastavim komunikaciju sa njim. Smešno mi je sve ovo, ograđujem se od svega - govorila je Aleks.
Imaju materijal da komentarišu. Ja nisam bio ljubomoran na Staniju, kada je provodila vreme ovde sa onim dečkom. Pitao sam je da li hoće pola kafe. Ne gledam je na ljubavni način, rekao sam ko mi se sviđa, to nema sanše - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljan se našalio, a njoj se sve meri čak i kada ne odreaguje. Kada sam obratila pažnju, pričala sam. Milica je krenula da se povlači, a mene zanima šta i ona ima da kaže, ne lažem. Marka zovem mutljavina, nervira me što je Aleks nervozna. Milica neće biti iskrena - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D