AKTUELNO

Da li se zaista gasi njihova ljubav?

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', koju vodi Milan Milošević. Sledeći snimak bio je vezan za Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, komentarisao ga je Ivan Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

Stekao sam utisak a nekad mi je glupo i da kažem, ali prvi put vidim naznaku za prekid. Mislim da je to najbolje za njih, vidi se netrpeljivost, početak jednog kraja. Nisu dobar spoj, vole se ali tu nešto puca. Na klackalici je da li da veruje Bebici, on mora da shvati i da joj dokaže suprotno, imao je dovoljno vremena - rekao je Ivan.
Imao je vremena - dodala je Miljana.
Ti si ovde kako kažu zbog elimentacije, da bi je platio i za pre i sada -
Normalna je sva ova reakcija koju je Miljana imala. Mogu da poverujem da više voli Bebicu, ali pošto nema poverenja u njega zato je pikirala Zolu. Ove sezone bi trebalo takve stvari da se završe, a i da se vide neke lepe stvari i to rasčišćavanje odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kardio emocija. Ovo su najlepši detalji iz njigove veze, ne može ćovek da bude imun na ovo. Vidi se velika ljubav - rekao je Zvezdan.
Je li moguće da te nije sramota ovo da kažeš, šta je meni sve pričano od strane tebe - rekao je Zola Mariji, pa dodao:
Za šta sam ja nju koristio, za šta? Ni za šta, voleo sam je najviše, ali to su stvari koje su gotove.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola mi je rekao da je voli kao osobu i ništa više od toga. Ona ima drugog, on je imao druge. Za nju znamo da ga voli, a Marija je svesna kako Miljana gleda Zolu. Nije zadovoljena u ljubavi, sva ljubav joj je prema Zoli. Marija bi želela Zolu za zeta, da ima mozak Bebice - kazala je Anđela.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D