AKTUELNO

Zauvek presekla?!

Nakon ljubavnog video klipa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, voditelj Milan Milošević dao je reč upravo njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je poslednji klip jedne velike ljubavi, voleo bih da se Miljana obrati svojim fanovima. Čak je tokom ovoga i Marija zaplakala - rekao je voditelj.
Obratila bih se svima, ako me cene i poštuju, da prestanu ovo da prave jer me odnos ne zanima više - odbrusila je Miljana.
Ona je sve od sebe dala, a nije uspelo, zato sam zaplakala - dobacila je Marija.
Ali zaplakala si i ti - dodao je Milan.
Nisam uopšste zaplakala, smeta mi kada se pušta to! Ne treba nikome da se daje na značaju, ako žele da prave nešto neka to bude sa Nenadom. Meni je u interesu da izađem sa njim i ispravim sve budalaštine koje sam radila. Dozvoljavam ovde da me ku*ve nipodaštavaju a bila sam samo sa dva momka za oam godina. Mnogo se kajem zbog svih grešaka koje sam napravila. Slagala sam, zaplakala sam se kada sam videla mamine suze, samo zato - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle poligrafa će sve da bude jasno! Meni je bitno da izađem odavde sa njim, njega volim najviše na svetu celom. Kopka me što sumnjam da me je lagao zato ne mogu skroz da se opustim - dodala je Miljana.
Ja sam zaplakala jer sam joj sve vreme pričala da je on ne voli... To što ljudi govore da je to prava emocija, od toga nema ništa... Samo čekam da ona shvati da treba da poštuje onog ko je zaista voli - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svesna sam da je on siguran da bih se ja sada pomirila sa njim da mi priđe jer sam sto puta tako i uradila, ali sada sam potpuno ravnodušna! - govorila je Miljana.
Bebica je rekao da se ova grupa odrekla Miljane - dodao je voditelj.
Nikada to nisam rekao! - pravdao se Bebica.
Da, rekao si da su se oni odrekli Miljane i da podržavaju tebe - ponovio je Milošević.
Toliko lažeš da si se pogubio u svojim lažima! - vikala je Miljana.
Rekao sam da neće nju više da podržavaju a da sam ih ja zamolio da to ne rade - mrmljao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.