AKTUELNO

Anita na stubu srama!

Večeras se u Beloj kući održava emisija ''Gledanje snimaka'', voditelj je Milan Milošević. Sledeći klip bio je vezan za Lazara Čolića Zolu i Anitu Stanojlović. Mnogo zadrugara je komentarisalo njihovu vezu i većina nije bila za nju.

Ona tako stalno ide za mnom, nemam dovoljno jak karakter i da mogu da se oduprem. Jako je uporna, prešišalo je ovo sve moguće. Kod Miljane njen mozak mi nije odgovarao, zamisli kad sam joj rekao da ima njen mozak. Neka ide za njim, šta da radim ja ovde sada. Ona hoda po 3 sata za mnom, većini devojaka ovde je Maja uzor - kazao je Zola pa nastavio:
Svaki put kada nešto vidim, ona bi prebaci Miljanu, to radi kada je uhvatim na delu. Izaćiću iz kreveta zbog nje, ona hoće za mnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam da imitira Maju ovde. I dalje mislim da se njoj sviđa Marko, klip sa ananasom i tad je bila sa Zolom. To što ga juri je ženski ego, to nije za pohvalu. Zoli nije stalo do Miljane, igrao je rijaliti sa njom, to je dokazao ovim klipom - dodala je Marija.
Miljanu kada sam imao imao sam i ljubav i zaštitu i sve - rekao je Zola.
Rekla sam joj da sedne pored Zole. Videla sam da Anita progoni Zolu, inat je u pitanju, nervira me to. Nije to moj stil, kada se borim za muškarca. Može da stvori kontraefekat kada ga juri - rekla je Jelena.
Ništa mi se ne radi sa njom, sve je ovo samo nije emocija - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko je naporno, samo idi samo ovo, mora da bude što veća frka i dramaturgija. Ma kakav Zola, da nije njega bio bi neko drugi - govorila je Matora.
Ja više Milane ne mogu - dodala je Anita.
Maja ima šifretinu, ali ove glume šifre. Zaj*bali su se ako misle da će biti žrtve, ona misli da je to top - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke greše, ne treba da plače. Svako treba da bude svoj, ja što radim to nije dobro. Ona voli sebe a zaljubljena je u Marka Markovića, Zola je jaka priča ovde - dodala je Maja.
Zameram joj što neće da stane iza stvari koje zas*ere. Želi da bude ono što ne može, za ovo trebaju godine, nervi i svega. Ona igra igru - kazao je Miki.
Htela je sa Zolom da sve zavrti, pukla je večeras jer ne može da izdrži da ne provodi vreme sa Markom - dodala je Milica.
Ne treba je osuđivati. Ako si u vezi sa Zolom, budi sa njim, a ne da gledaš ka Marku i da pričaš o Filipu - govorila je Anđela.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D