AKTUELNO

Haos u najavi!

Lazar Čolić Zola seo je sa Miljanom Vračevićem i Bojanom Simićem, te je tom prilikom sa njima pričao o Aniti Stanojlović.

Neće Filip da gazi preko drugova, razumeš znači...Alo ova debela, Anđela, znači ona i drugarica. Filip i Jaško i tu kreće loženje - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je spavala kod te male, ova je zvala na telefon - rekao je Miljan.
On stvarno je*e vrhunske pi**e - rekao je Bojan.
Neka se drži ovoga sada da ne budemo zajedno. Ja sam ti udario pečat. Zolander seljak iz Dervetne ti je udario pečat, možeš da budeš sa Svetim Petrom - rekao je Zola.
Niko se nije skinuo sa zlatne si*e, a on je došao ovde i napravio nešto, razumeš - rekao je Bojan.
Ja nemam problem sa tim da dođe svaka i da se iz**be sa mnom, ali nemojte mi pričati priče o Romeu i Juliji. To mene samo ubija i onda svaki put: "Joj, ovo". Ja nisam indijanac i veverica - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što ti vidiš sa strane, tako i ja vidim sa strane. Sve je to super, tebi se ona do ja*a svidela. Ona ima vijugu više kokoške, ne se*e po dvorištu - rekao je Simić.
Vidiš kako se ponašam prema njoj, a ona ide i leti za mnom - rekao je Čolić.
Pa da, zato što ti nisi folirant, nego si iskren - rekao je Bojan.
Ne možeš Boki legla mu je, nemoj me zaje**vati! Biće borba. Do sada je prešao ovo kao plitak potok, a to ovo što je obrisao ku**c, to eto tako. Ova ga odradila - prekinuo ga je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova me šljaka, to je problem, mene samo takve glave u životu šljakaju. Ja od cele Nemačke, naletim na jednu Fionu. Njen tata je zvao i rekao joj da će nas sve zaklati. Je**ga, mene ona šljaka, a ista je kao Anita - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.